Cleaning Show îşi deschide azi porţile la Bucureşti

Singura expoziţe din România dedicată echipamentelor, produselor şi serviciilor de curăţenie industrială, profesională şi domestică, “Cleaning Show” îşi deschide astăzi porţile, la Romaero Băneasa, Bucureşti. Expoziţia se desfăşoară până pe 7 mai iar programul de vizitare este 10:00- 18:00 (în perioada 4-6 mai) şi 10:00-16:00 (pe 7 mai).

afis_cleaning_show

La eveniment participă 34 de expozanţi, companii producătoare şi distribuitoare din domeniile: echipamente şi servicii de curăţenie industrială, profesională şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenţi, curăţătorii şi spălătorii chimice.

goclean

Companiile expozante la Cleaning Show au ocazia să participe la ediţia din acest an a concursului “Go Clean”. Competiţia va desemna cele mai bune echipamente de curăţenie de pe piaţă. Joi, 5 mai, firmele înscrise în competiţie îşi vor demonstra eficienţa echipamentelor din dotare pe o arie de 100 m2, alcătuită din mai multe tipuri de suprafeţe, adevărate provocări pentru o curăţare eficientă. Clasamentul final va fi decis de juriul format din specialişti în industrie, administratori de office building-uri şi parcuri industriale, dar şi reprezentanţi din sectorul public.

cleaninglive

Vizitatorii la expoziţie au ocazia să participe în cadrul expoziţie şi la seminarii de profil, precum “Tehnologiile verzi şi clasificarea acestora în industria de curăţenie”, „Disciplina tehnologică în curăţare” sau „Cursuri pe internet în domeniul curăţeniei”.

“La Cleaning Show nu vei descoperi doar noile produse din universul curăţeniei profesionale sau domestice. Vei fi chiar premiat pentru că participi la târg! În perioada 4-7 mai ai sansa sa participi la Tombola Cleaning Show 2011 şi să câştigi premii în valoare de mii de euro oferite de companiile expozante”, se arată pe site-ul competiţiei. Astfel, vizitatorii pot câştiga unul din cele 52 de produse profesionale din concurs.

Prima ediţie a Cleaning Show, derulată în luna aprilie 2010, s-a bucurat de participarea a 45 de companii expozante şi de peste 1500 de vizitatori (50% specialişti în domeniul curăţeniei profesionale; 38% persoane din aparatul administrativ existent în diferite instituţii şi clădiri, interesate de achiziţionarea de echipamente, produse şi servicii destinate curăţeniei profesionale; 12% public larg).

Evenimentul este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top în sfera organizării de târguri şi expoziţii.