Carol Parc Hotel – Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Carol Parc Hotel a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 13 mai, la Palatul Elisabeta din Bucureşti.
regelemihaiHotelul de 5 stele a primit această distincţie “În semn de recunoaştere a calităţii deosebite a serviciilor hotelului şi restaurantului şi în semn de apreciere a consecvenţei, seriozităţii, înaltului profesionalism şi protocol prin care hotelul s-a distins”, potrivit Casei Regale.
Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Majestăţii Sale Regele Mihai I şi a Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu ai României.
“Localizat într-una din cele mai stilate reşedinţe ale Bucureştiului Hotelul Carol Parc păstrează cu grijă, pricepere şi bun gust atmosfera luxului interbelic, fiind gazda unora dintre cele mai înalte personalităţi care vizitează România. Prin serviciile sale ireproşabile, personalul înalt calificat şi respectul pentru intimitatea şi dorinţele oaspeţilor săi, hotelul Carol Parc a devenit în cei 9 ani de la reînfiinţare modelul hotelului boutique. Familia regală a României apreciază hotelul Carol Parc pentru calitatea serviciilor sale şi pentru atmosfera intimă şi personală regăsită aici. Pentru aceste motive, majestatea sa regele conferă titlul de Furnizor Regal societăţii comerciale Carol Parc SRL, pentru servicii hoteliere”, a fost mesajul din partea Casei Regale pentru hotelul Carol Parc.

carolroom

Directorul general al hotelului Carol Parc, Silvia Petre, ne-a declarat că primirea acestei distincţii este o onoare, o recunoaştere a calităţii hotelului Carol Parc şi o încurajare de a continua pe făgaşul pornit. “Cu sigla Regală lângă numele nostru suntem obligaţi să deservim oaspeţii noştri la cea mai înaltă calitate”.
Prin statut, titlul de Furnizor al Casei Regale a României este una dintre cele mai prestigioase recunoaşteri a calităţii serviciilor şi produselor de pe piaţa românească şi se acordă pe o perioadă de 3 ani.

hotelcarolPână la acordarea acestei înalte distincţii, Carol Parc Hotel a fost timp de un an Locaţie Recomandată de Casa Regală a României, găzduind oaspeţi ai Familiei Regale ce nu au fost cazaţi la Palatul Elisabeta. De asemenea hotelul a fost deseori gazda a Principesei Margareta şi Principele Radu, care au apreciat valoarea locului, calitatea serviciilor şi dedicarea oamenilor care îi dau viaţă.
Carol Parc Hotel este singurul hotel de 5 stele din România inclus de către autoritatea în materie de turism Conde Nast Traveller în celebrul său 130 BEST HOTELS OF THE WORLD şi a fost desemnat în anul deschiderii sale drept Hotelul Anului. De asemenea hotelul şi proprietarii acestuia au fost distinşi de către Uniunea Arhitecţilor din România cu premiul “Cel mai bun proiect de Restaurare şi Design” ce a recompensat efortul de restaurare integrală şi îmbunătăţire a Fostului Palat Suter construit în 1906. Restaurantul său Poem – cu bucătărie Cuisine Internationale a fost de asemenea desemnat Restaurantul Anului.