Paul Mărăşoiu a demisionat din funcţia de director de turism al MDRT

mdrt-1La nici patru luni după ce a fost prezentat oficial de ministrul Turismului, Elena Udrea, în noua sa calitate, Paul Mărăşoiu a demisionat de la conducerea Direcţiei Generale Turistice din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. El a invocat motive de sănătate.
“Sunt momente în viaţă când indiferent câtă pasiune sau determinare ai pentru un scop profesional şi oricât de nobile sau importante sunt anumite angajamente, trebuie să ai tăria să schimbi priorităţile. Iar când este vorba de sănătate, cred că enunţul de mai sus se aplică întrutotul şi orice comentariu este de prisos”, a declarat Paul Mărăşoiu
Mărăşoiu a explicat că în urmă cu patru luni a suferit un infarct pe care nu l-a “tratat cu consideraţia necesară, cuprins de tumultul fiecărei zile” şi a “multiplelor preocupari şi subiecte proprii poziţiei asumate” în cadrul Direcţiei Generale Turistice din MDRT.
Director“Regret sincer că trebuie să închid atât de repede o colaborare specială cu oamenii din MDRT şi mulţumesc sincer doamnei ministru şi colaboratorilor săi apropiaţi pentru disponibilitatea şi comunicarea deosebită de care am beneficiat. Fără îndoiala voi rămâne apropiat instituţiei şi preocupărilor ei, fiind oricînd la dispoziţie cu minima mea expertiză, însă din perspectiva medicală şi strict umană am ales să-mi văd băiatul crescând şi să îmbătrânesc frumos alături de soţie”, a adăugat Mărăşoiu.
“O afecţiune cardiacă nu este o glumă, iar inima nu iartă dacă o ignori. Voi continua să iubesc cu dăruire turismul şi să ard pentru problemele sale, dar la foc mic”, a încheiat fostul oficial din MDRT.


Sursa: Gandul.ro