AROMA Center are un nou director

aroma-salonÎncepând cu data de 27 iunie 2011 AROMA - Centru de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară are un nou director în persoana doamnei Mădălina Dorobanţu.
Cu o experienţă de 12 ani în vânzări în industria ospitalităţii şi peste 10 ani de management, Mădălina Dorobanţu este o persoană cunoscută mediului horeca din România. Noul director, membru al echipei Aroma Center de doi ani, şi-a dovedit calităţile de bun comunicator şi profesionalismul în relaţiile cu clienţii şi cu toate structurile implicate în activitatea Centrului. Toate proiectele şi sarcinile legate de departamentul AROMA vor fi preluate de noul director, care va fi responsabil de proiectele în derulare din cadrul departamentului şi de continuarea colaborării cu toţi clienţii Centrului AROMA.

aroma-amfi
AROMA - Centru de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară s-a născut la ideea şi din nevoia Federaţiei Bucătarilor din România şi a Federaţiei Somelierilor din România. Este structura de breaslă a profesioniştilor din industria ospitalităţii, care susţine şi vine în întâmpinarea nevoilor de formare profesională. Modulele de curs, atent studiate pentru specificul pieţei din România, au ca obiectiv dezvoltarea capacităţilor profesionale şi lucrul efectiv cu cele mai recente tehnologii în domeniu.

aroma-antonio
În plus, având un amfiteatru cu o capacitate de 100 de locuri dedicat demonstraţiilor, show-urilor gastro, somelerie, flair, AROMA - Centrul de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară a demarat cel mai important proiect cu acest specific din România.
Proiectul se adresează operatorilor din sectorul restauraţie şi pe lângă aceştia, bucătarilor experţi, lucrătorilor din catering, cofetărie/patiserie, brutărie, sau gelaterie. Centrul AROMA oferă un spaţiu dotat profesional cu 16 posturi de lucru individual, trei zone specifice destinate domeniului în care activează: gastro, pizza şi cofetărie-patiserie.