Dr. ing. Gabriela Berechet este Presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania

Dr. ing. Gabriela Berechet este Presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania

intr-un moment cu conotatii istorice, 1 Decembrie 2010, a fost ales noul presedinte al Federatiei Bucatarilor din Romania. Doctor in inginerie alimentara, Gabriela Berechet, cunoscuta personalitate a vietii gastronomice din Romania, este in prezent Directorul General al Centrului de invatamant Turistic din Romania.

gabriela 2

Expert consultant in Gastrotehnica, Gabriela Berechet este initiatoarea a nenumarate proiecte care au ridicat nivelul gastronomiei romanesti:

“Woman in WACS” (WACS-Federatia Mondiala a Asociatiilor de Bucatari) pe Europa Centrala, dr. Ing. Gabriela Berechet este Vicepresedinte al Asociatiei Bucatarilor Profesionisti - ASPROGAST, fost secretar general al A.N.B.C.T., organizator al Trofeului “BALADA NEJ” si al Trofeului “BUCÄ‚TARUL DE AUR al Bucurestiului”, membri al juriilor de specialitate - Campionatul de Gatit in Aer Liber, Fundatia ACEEA, Concursul profesional al Bucatarilor din lantul CONTINENTAL, membra a echipei feminine care a obtinut medalia de bronz la CULINARY WORLD CUP 2010, din Luxemburg.

fbr

Mentionam ca nu au fost enumerate decat o parte din competentele doamnei dr. Ing. Gabriela Berechet, care, alaturi de Vicepresedintele F.B.R., renumitul Chef Antonio Passarelli, va conduce destinele profesionistilor din gastronomie.