tendinterestaurante20212021 aduce o oportunitate pentru industria restaurantelor de a folosi ce a învățat în 2020, pentru a-și duce afacerile #maideparte. Pandemia a lovit din plin industria de restaurante, dar a demonstrat totodată și cât de rezilientă, creativă și adaptabilă este. Iată 5 schimbări generate de pandemie în industria restaurantelor care se vor menține și în acest an.

Citeste mai mult ...

Mitzu În ciuda crizei provocate de pandemie, Mozaik Investments dă un semnal de încredere și optimism în mediul de afaceri și în sectorul HoReCa prin semnarea unui parteneriat cu grupul Flavours, susținut de un plan de investiții de 5 milioane de euro destinat exclusiv expansiunii grupului. Astfel, această tranzacție va însemna dezvoltarea și extinderea unor branduri cunoscute și apreciate: Stradale...

Citeste mai mult ...

Solidar SocialparteneriatConcordiaAsociația Adi Hădean și Organizația Umanitară CONCORDIA au semnat joi, 25 martie a.c., la Ploiești, un parteneriat pentru lansarea proiectului „Chef de excelență”. Obiectivele celor două organizații sunt creșterea nivelului de profesionalizare pentru cursanții Școlii de Meserii CONCORDIA și extinderea programului Solidar Social.

Citeste mai mult ...

restaurantolivetoAlexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, își extinde portofoliul de business în domeniul HoReCa prin Oliveto by Caelia, restaurant ce va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii martie. Oliveto by Caelia este situat în zona de nord a Capitalei, pe bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 82 - 84, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial.

Citeste mai mult ...

anticapizzaÎncepând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean se îmbogățește cu un nou local, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în Piața Amzei, pe strada General Christian Tell nr. 1-3. Conceptul funcționează în regim de takeaway, servire în local și livrare, deservind întreaga zonă a Capitalei. Societatea Muntenia Edil Construct a investit peste 100.000 de euro...

Citeste mai mult ...

deliveryBucătăriile din marile orașe au funcționat în ciuda pandemiei, iar sectorul delivery a menținut industria ospitalității aproape de linia de plutire. Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită și băuturi out of home (restaurante standard, fast-food, cantine, pub-uri și supermarket-uri) în cinci dintre cele mai mari orașe din țară...

Citeste mai mult ...

incubatordeliveryunichef#IncubatorDelivery este un program gratuit, care se desfășoară în perioada 16 februarie - 15 martie, dedicat industriei HoReCa din România. Înscrie-te până pe 12 februarie pe ufs.com în Incubator și vei primi automat acces și în aplicația UniChef, unde poți găsi toate cursurile, rețetele și sesiunile de mentorat #AskTheChef din ultimii 5 ani!

Citeste mai mult ...

consultantvirtualhorecaRestograf lansează “Consultant Virtual”, primul ghid complet pentru deschiderea, operarea și managementul de succes al oricărui tip de local. Ghidul este destinat tuturor proprietarilor și managerilor de localuri, pentru a-i ajuta să depășească criza provocată de pandemie, dar și celor care doresc să-și deschidă un local, indiferent de tipul acestuia, și au nevoie de îndrumare.

Citeste mai mult ...