restauranteinchiseGault&Millau - primul ghid gastronomic prezent pe piața locală, lansează Barometrul Restaurantelor, ediția a II-a, un proiect sub umbrela inițiativei #maideparte a ghidului international, care țintește să ofere răspunsuri la întrebări cheie legate de evoluția și starea sectorului, principalele provocări, așteptările față de clienți, schimbările în modelele de business, performanța financiară a restaurantelor și prognozele pe termen scurt.

bridgemedia | Nike for Men
Citeste mai mult ...

restarthorecaPiața de food&drinks service (restaurante standard, fast-food, cafenele, cantine, pub-uri şi supermarket-uri) se va dubla în 2021 la 20 miliarde de lei, dublu față de 2020, dar în scădere cu 20% față de 2019, conform estimărilor Hospitality Culture Institute. Astfel, potrivit Hospitality Culture Institute, trendurile industriei ospitalității nu vor mai fi influențate doar de evoluția pandemică...

best Running shoes brand | jordan Release Dates
Citeste mai mult ...

tendinterestaurante2021Dacă până acum ne concentram destul de mult pe anumite aspecte pentru a crește afacerile de restaurante și cafenele, astăzi, în perioada pandemiei, provocările sunt și mai mari. De aceea, mi-am propus să vorbim mai detaliat despre actualele și viitoarele tendințe din domeniu, dar și despre cum puteți să minimizați efectele negative ale acestei perioade...

latest Running | Nike Dunk Low Coast UNCL - Grailify
Citeste mai mult ...

sondajHORAOrganizația Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) a realizat în perioada 2-9 noiembrie, un sondaj de opinie în rândul populației adulte rezidente în România, în mediul urban, cu vârsta de peste 18 ani, cu scopul de a afla ce simt consumatorii legat de închiderea restaurantelor la interior și cât de importante sunt pentru ei aceste stabilimente.

latest Running | New Balance 530 "White" MR530SG - MR530SG
Citeste mai mult ...

beneficiimanualoperationalSă operezi un restaurant în această perioadă este o adevărată provocare, pe care trebuie să o gestionezi cu multă disciplină, asigurându-te că toate resursele și procesele tale sunt optimizate. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de standarde clare, implementate corect și de o echipă de încredere, care respectă principiile și procedurile operaționale.

best Running shoes | Air Max
Citeste mai mult ...

restaurantanikaSe spune că visul oricărui bucătar este de a-și deschide propriul restaurant, unde să aibă libertatea de a-și pune în aplicare viziunea culinară. Este și cazul lui Alexandru Dumitru, care “și-a văzut visul cu ochii” în luna martie a acestui an, atunci când deschidea, împreună cu partenerul său, Andrei Popa, restaurantul Anika, un loc de suflet, “suma memoriilor...

Running Sneakers | Air Jordan 1 Bandana Release Date - Air Jordan 1 High OG "Paisley" Releasing Spring 2021
Citeste mai mult ...

tendinterestauranteIndustria restaurantelor trece prin schimbări profunde. Pandemia COVID-19 și distanțarea socială cu care a venit la pachet au generat schimbări profunde în societate, în comportamentul consumatorilor și, implicit, în modul în care funcționează restaurantele din întreaga lume. De la dezvoltarea accelerată a unor noi linii de business...

Giftofvision - Sneakers search engine | nike zoom kobe v5 , Nike Air Max 90 , Sneakers , Perthenergy STORE
Citeste mai mult ...

restaurantpuiumamiiFabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, divizia de livrări Red Angus Delivery și cafeneaua RUA Espresso Bar, anunță deschiderea rotiseriei Puiu’ Mamii, pe Calea Traian nr. 248. Noul local va funcționa în regim de takeaway și livrare, urmând să își întâmpine oaspeții și la interior, după ridicarea restricțiilor, impuse de către autorități.

Sports brands | Kids Air Jordan — Ietp
Citeste mai mult ...