restaurantburebistaroyalRestaurantul Burebista Royal din apropierea Pieţei Universităţii din Bucureşti se redeschide pe 14 decembrie, după aproape 3 luni de renovări, şi vine în faţa oaspeţilor cu o nouă înfăţisare, un nou meniu şi cu o atmosferă specifică Bucureştiului interbelic, anunţă reprezentanţii restaurantului. Meniul este conceput de Bogdan Alexandrescu şi Alexandru Petricean...

Citeste mai mult ...

Restaurant_Diplomat0Restaurantul Diplomat a devenit markerul social cel mai distinct în grupa lui pentru lumea mondenă a Bucureştiului încă de la deschiderea lui, spre sfârşitul anului 2012, în locul sinistrului Club Diplomatic. Într-adevăr, nişte oameni cu bani au primit de la Guvern fosila Clubului Diplomatic pe care au renovat-o în întregime...

Citeste mai mult ...

restaurantchopstixReţeaua de restaurante cu specific asiatic Chopstix, care deţine 5 restaurante în Bucureşti, inaugurează astăzi un nou restaurant, în cel mai mare mall regional din sudul ţării, Ploieşti Shopping City, acesta fiind cel de-al doilea restaurant deschis de Chopstix în afara capitalei, după cel din mall-ul Maritimo Constanţa. În noul restaurant vor lucra 20 de angajaţi...

Citeste mai mult ...

KFC0Lanţul internaţional KFC a deschis în România primul restaurant cu design „In-Store Prepared” (ISP) din Europa. Aflat în zona comercială Băneasa Shopping City, acesta este bazat pe un concept modern şi urban, fiind și cel de-al doilea restaurant KFC tip „drive thru” din Bucureşti, după cel din zona Mihai Bravu.

Citeste mai mult ...

bucataraurSemifinala concursului Bucătarul de Aur al Bucureştiului care s-a desfăşurat marţi, 4 decembrie, la centrul de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie AROMA, a reunit şase echipe de bucătari de la Restaurantul Noblesse, Hotel Ibis Nord, Restaurant Casa Doina, Restaurant Casa Mediterana, Grand Hotel Continental şi Buffalo Steak House. Concurenţii au fost atent...

Citeste mai mult ...

concursbucatarPregătirile pentru competiţia Bucătarul de Aur al Bucureştiului au intrat în linie dreaptă. Mai sunt doar trei zile în care bucătarii profesionişti se pot înscrie la ultima competiţie gastronomică din anul 2012. Lista aspiranţilor la marele trofeu este lungă, iar sponsorii se arată dornici să sprijine organizatorii în demersul de a organiza cel mai important concurs de artă culinară din...

Citeste mai mult ...

balkanbistroRestograf, denumit şi “monografia gastronomiei bucureştene”, va premia pe 17 decembrie a.c. cele mai bune restaurante din Bucureşti, pe categorii. Spre deosebire de alte clasamente, Premiile Restograf iau în calcul un singur criteriu în întocmirea clasamentului: calitatea mâncării. Tot pe 17 decembrie Restograf va publica şi Lista 133 de restaurante...

Citeste mai mult ...

bucatariiprofesionaleConform studiilor Unilever Food Solutions, atât la nivel global (67%), cât şi local (64%), cei care iau masa în oraş în mod frecvent sunt atraşi de descrierile atrăgătoare ale preparatelor, care îi fac mai dispuşi să comande mâncare mai sănătoasă. Modalitatea prin care bucătarii îşi pot atrage clienţii spre opţiuni ceva mai sănătoase este aplicarea de mici schimbări...

Citeste mai mult ...