101 cele mai bune restaurante de hoteluri din lume

dailymealNu cu mult timp în urmă se întâmpla ca hotelul să fie ultimul loc în care un gurmand serios s-ar fi aventurat să mănânce. Acest lucru , în ţările occidentale, a început să se schimbe de vreo 20 de ani încoace, când hotelurile au început să recunoască faptul că restaurantele lor ar putea fi părţi componente ale afacerii de preţuit şi profitabile. Şi asta nu doar pentru că ar însemna valoare adăugată pentru hotel şi ar atrage clienţii.
În timp ce oaspeţii pot să vină şi să plece, aflându-se în tranzit, hotelurile care au investit în restaurantele proprii au observat că pot să susţină activitatea localului lor şi să aibă mese rezervate tot timpul anului cu clienţii locali sau clienţi care viziteaza special pentru mâncare un restaurant.

dailymeal3
Primul top “101 Best Hotel Restaurants Around the World” al publicaţiei The Daily Meal caută să omagieze cele mai exemplare restaurante de hotel din lume. Lista lor a fost realizată de editori care au călătorit şi au cinat intens în restaurantele din toată lumea şi au consultat atent Ghidul Michelin şi alte surse specializate.


LISTA COMPLETĂ A CELOR 101 RESTAURANTE O GĂSIŢI AICI: www.thedailymeal.com