Restaurantul Burebista Royal se redeschide, după 3 luni de renovări

Restaurantul Burebista Royal din apropierea Pieţei Universităţii din Bucureşti se redeschide pe 14 decembrie, după aproape 3 luni de renovări, şi vine în faţa oaspeţilor cu o nouă înfăţisare, un nou meniu şi cu o atmosferă specifică Bucureştiului interbelic, anunţă reprezentanţii restaurantului într-un comunicat.

Situat pe strada Batiştei 14, Restaurantul Burebista îşi aşteaptă clienţii cu un meniu unic, conceput de doi foşti concurenţi ai concursului Master Chef, Bogdan Alexandrescu şi Alexandru Petricean.

concurentimasterchef

A venit momentul schimbării pentru noi. Echipa Burebista a fost întărită şi pornim la drum într-o nouă înfăţişare. Bucătarii noştri sunt acum adevăraţi Master Chef şi ne dorim ca serviciile nostre să fie întotdeauna la nivelul aşteptărilor clienţilor. Într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic este important să-ţi regândeşti permanent business-ul, să poţi oferi ceva unic şi să te gândeşti în primul rând la satisfacţia clienţilor“, a declarat Cătălin Jianu, unul dintre managerii restaurantului.

Printre preparatele alese clienţii vor găsi Cotlet de mistreţ nobil cu ulei de trufe din pădurile Sibiului şi rissotto cu ciuperci sălbatice, Ficat de raţă pe pat de piure de mere asezonat cu salată caldă de fenicul, Fasole cu carne tocată şi ardei iute "à la Principesa Margareta", Tartar de vită, Tartar de somon, Gulaş domnesc, Iepure cu sos de boabe de muştar şi stafide în vin alb din podgoriile dacice cu cartofi sfărâmaţi în brânză şi multe altele. Acestea vor fi însoţite de vinuri româneşti de calitate.

burebistaroyal3

Calitatea serviciilor şi produselor pe care le oferim în restaurant ne-au adus pe lista furnizorilor Casei Regale, alături de alţi producători de renume. Suntem foarte mândri şi vom oferi şi celor care vin să ia masa în restaurant servicii şi preparate la acelaşi nivel”, a mai afirmat  Silviu Matei, un alt reprezentant din echipa de manageri.

.