Compania americană Chuck E. Cheese’s vrea să intre în România prin franciză

Compania americană Chuck E. Cheese’s vrea să intre în România prin franciză
person Horeca
access_time_filled

Compania americană Chuck E. Cheese’s dorește să intre pe piața românească și se află în căutarea unor parteneri în țara noastră pentru acordarea francizei Chuck E. Cheese’s. În acest sens, compania s-a adresat Serviciului Comercial din Ambasada SUA pentru asistență în vederea identificării unui potențial partener dornic de a deveni partener în România pentru franciza Chuck E. Cheese’s.

Lanțul de restaurante Chuck E. Cheese’s dedicat copiilor și familiilor în general se bazează pe un concept unic de divertisment în familie, care îmbină mâncarea cu forme de entertainment pentru copii. „Noi credem că piețele noi în care vrem să intrăm sunt pregătite pentru un concept singular de divertisment în familie. Noi oferim un loc pentru jocuri, mâncare de calitate, zile de naștere și distracție, toate reunite într-un singur loc cu o valoare deosebită.”, spun reprezentanții companiei.

chuckecheeses

Iată o scurtă prezentare a francizei:

•  Chuck E. Cheese’s este locul unde puteți să vă duceți copiii în fiecare zi pentru a se distra sau pentru ocazii speciale, asa cum ar fi zilele de naștere, grupuri de joacă sau evenimente de strângere de fonduri. 
•  Chuck E. Cheese’s oferă copiilor de toate vârstele jocuri, distracții, mâncare, premii.
•  Chuck E. Cheese’s oferă mâncare de calitate și pentru ceilalți membri ai familiei, inclusiv pizza proaspătă și diferite sortimente de salate.

„Noi credem că astăzi, mai mult ca oricând, copiii au nevoie de un mediu sigur, sănătos în care să râdă, să se joace sau să se bucure ca sunt copii, unde un copil să poată fi copil„, susțin reprezentanții companiei.

Ce condiții ar trebui să îndeplinească un viitor francizat?

•  Să aibă capital suficient să poată semna un contract de dezvoltare a mai multor unități
•  Preferabil să aibă experiență în industria restaurantelor, ospitalității, hotelurilor, comerțului.
•  Să aibă sau să poată înființa o companie dedicată funcționării Chuck E. Cheese’s, urmărind în permanență să-i crească vânzările
•  Să locuiască în țară și să aibă cunoștințe referitoare la cultura locală, preferințele consumatorilor, situația imobiliară, reglementări guvernamentale, codul muncii, modalitatea de a face achiziții.
•  Chuck E. Cheese’s trebuie să reprezinte o parte importantă a portofoliului de afaceri.
•  Să dorească să dedice o companie strict funcționării Chuck E. Cheese’s în țara respectivă.

francizachuckecheeses

În cazul în care sunteți interesați de acest model de business, puteți să o contactați pe Corina Gheorghișor la adresa de email corina.gheorghisor@trade.gov, pentru a va pune in legătură cu compania americană.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302