Martin White este noul Executive Chef al restaurantului Stejarii Pool Club

Martin White este noul Executive Chef al restaurantului Stejarii Pool Club
person Horeca
access_time_filled

Cu o experiență de peste 15 ani la prestigioase restaurante din România, Martin White este, începând cu luna septembrie, noul Executive Chef al Stejarii Pool Club. împreună cu echipa sa, a reinventat într-un mod savuros preparate din bucătăria internațională, rezultatul fiind un meniu complex, mediteranean, cu influențe asiatice.

chefmartinwhite

Ingrediente proaspete, de la furnizori de renume

Semnat de către celebrul chef expat, noul meniu conține preparate realizate cu ingrediente cu precădere proaspete, achiziționate de la ferme bio și furnizori de renume locali și din țări precum Spania, Olanda, Franța, Australia. Pe lângă ingredientele de cea mai bună calitatele, preparatele se remarcă și prin prezentarea spectaculoasă, care îmbină texturi și arome într-un mod ingenios.

Un restaurant pe marginea piscinei. Priveliște la pădure. Cum să nu îți dorești să faci tot ce se poate pentru a păstra atmosfera și aromele verii? La Stejarii Pool Club am lansat un meniu gourmet, cu influențe mediteraneene și asiatice, pentru care aducem cele mai bune ingrediente. Carpaccio de scoici St. Jaques cu trufe, tartar de ton cu avocado și ardei iute thai, foie gras cu mere caramelizate, spaghetti a la chitara cu homar, cotlet de vițel pe lava stone, piept de rață… Vă așteptăm să le gustați, veți înțelege despre ce vorbesc”, a declarat Martin White, Chef de Cuisine Stejarii Pool Club.

Pe lângă preparatele care poartă semnătura lui Martin White, meniul propune celor care trec pragul Stejarii Pool Club, paste realizate special după rețetele faimosului chef Tanfani, bucătarul oficial al echipei Pirelli din cadrul Formula 1.

stejariipoolclub

Evenimente tematice, în fiecare săptămână

Situat în zona de nord a Bucureștiului, în mijlocul pădurii Băneasa, restaurantul este aproape atât de centrele business ale capitalei, cât și de aeroport, ceea ce îl transformă în destinația perfectă pentru un prânz sau o cină elegantă, într-un cadru intim și liniștit.

Săptămânal, la Stejarii Pool Club sunt organizate evenimente tematice, în care preparatele savuroase sunt completate de atmosfera specială. Serile de miercuri sunt dedicate gurmanzilor, aceștia fiind așteptați la Steak Night. Prietenii și cuplurile sunt așteptate cu un meniu special vinerea, 300 de lei pentru 2 persoane, în cadrul Chef’s Dinner. Chef Martin White propune un răsfăț culinar diferit în fiecare săptămână, completat de muzică live. Pentru familii, Stejarii Pool Club pregătește în fiecare duminică brunch-uri spectaculoase, ocazie cu care, atât adulții, cât și copiii, se pot răsfăța la final de săptămână. Cei mici se vor putea bucura și de colțul special amenajat pentru ei, cu jocuri și alte surprize.

Cu o capacitate de 100 de locuri în interior și o terasă generoasă cu priveliște spre pădure și spre piscina olimpică, restaurantul își întâmpină clienții cu un design aparte. De la lounge-ul elegant, unde poate fi admirat acvariul cu pești oceanici, la biblioteca din lemn masiv și la zona de bar care se remarcă datorită frunzelor de stejar care parcă planează deasupra ei, Stejarii Pool Club este destinația perfectă pentru cei în căutarea unei experiențe culinare desăvârșite, într-o atmosferă unică, precizează reprezentanții restaurantului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302