Athénée Palace Hilton redeschide terasa de vară și lansează un meniu de sezon

Athénée Palace Hilton redeschide terasa de vară și lansează un meniu de sezon
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Athénée Palace Hilton București anunță deschiderea oficială a terasei de vară, Roberto’s On La Strada.

Vara aceasta atenția noastră se îndreaptă în egală măsură asupra bucureștenilor cât și asupra oaspeților din hotel, de aceea în acest sezon am împrospătat conceptul terasei cu uniforme în trend, cu un meniu simplu dar plin de savoare, cu variante de băuturi de vară și vinuri românești; practic oferim un loc foarte plăcut din centrul Bucureștiului unde te poți bucura de o masa bună, într-o ambianță răcoroasă de vară”, a declarat Antonio Micali, Food & Beverage Manager Athénée Palace Hilton.

deschidereterasarobertos

Un nou meniu de vară

în noul sezon, terasa atrage cu un meniu construit în jurul grătarului, Green Egg BBQ, un instrument ideal de gătit, fiind o variantă între un grill și un cuptor cu lemne. Punctul de atracție a noului meniu este friptura Tomahawk de 1.2 kg din carne de vită irlandeză. Pentru cei care nu pot face față acestei „provocări”, bucătarii vor mai găti Lomo argentinian (steak file), o friptură de cocoș pitic marinată cu ierburi italiene și, bineînțeles, una dintre specialitățile casei, burgerul de vită Roberto’s On La Strada. Iubitorii de pește vor fi încântați de friptura de pește spadă la grătar sau de creveții jumbo pe grill.

Acest Green Egg BBQ este excelent pentru gătit, mai ales pentru că a determinat întreaga echipă de bucătari să se întoarcă la simplitatea elementelor de bază și să se concentreze îndeosebi asupra ingredientelor gătite atât de ușor pe grătar. De asemenea, am conceput un sos BBQ aromat, perfect pentru grătar, care creează dependență!”, a declarat Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton.

gratarrobertos

Noul meniu include o varietate de aperitive cu influență internațională și locală, cum ar fi carpaccio italienesc sau caracatița gătită în stil grecesc, platoul românesc cu brânzeturi și mezeluri sau fructele de mare.

Preparatele clasice Roberto’s On La Strada, precum pizza, salata Caesar și Club sandwitch-ul, sunt de asemenea prezente în meniu alături de deserturi și înghețată italiană. Pentru a se răcori în timpul unei zile calde de vară, oaspeții pot alege o limonadă proaspătă sau o bere rece, iar seara se pot relaxa cu un pahar de prosecco, cu un cocktail sau un gin tonic, sau pot alege un vin românesc sau moldovenesc din lista de băuturi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302