O craioveancă este printre cei mai buni manageri de restaurant McDonald’s din lume

O craioveancă este printre cei mai buni manageri de restaurant McDonald’s din lume
person Horeca
access_time_filled

Costeluța Tudor, directorul restaurantului McDonald’s din Craiova, a câștigat premiul Ray Kroc, care se acordă celor mai performanți manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Costeluța a fost unul dintre cei 365 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume, selectați din peste 38.000 de Manageri din 60 de țări (reprezentând 1% din top Manageri de restaurant), care au câștigat premiul.

Costeluța Tudor, care lucrează pentru McDonald’s de mai bine de 20 de ani, va primi premiul pe 22 aprilie 2020 la Gala Premiilor Ray Kroc din Orlando, Florida. Premiul este o modalitatea prin care McDonald’s recunoaște meritele, dăruirea și angajamentul față de companie și clienți, iar Costeluța a fost nominalizată pentru performanța și atitudinea sa pozitivă, spun reprezentanții companiei.

Sunt fericită și surprinsă să fiu aleasă unul dintre cei mai buni Manageri de restaurant McDonald’s din lume. în același timp, sunt conștientă că acest premiu reprezintă munca unei echipe întregi, însemnând colegii responsabili de operațiunile din restaurantul pe care îl conduc de aproape 2 ani, și, totodată, și contribuția întregii echipe McDonald’s din România. Sunt bucuroasă și motivată să dezvolt la rândul meu o echipă tânără, care să reprezinte viitorul companiei noastre.”, a declarat Costeluța Tudor, Director restaurant McDonald’s Craiova.

costelutatudor2

Costeluța este un exemplu de implicare și profesionalism și toate acțiunile ei sunt canalizate pentru a menține echipa motivată și pentru a oferi o imagine puternică pentru McDonald’s în Craiova. Nivelul ridicat de Calitate, Servire, Curățenie și Valoare ale restaurantului, cu angajați pasionați, gata să depășească așteptările clienților prin ospitalitate și atenție, sunt o parte din atributele care ne-au convins să o nominalizăm și să o premiem cu mândrie pe Costeluța Tudor, ca un exemplu de performanță”, a declarat Luiza Nicolae, Director Operațiuni, Premier Restaurant România.

McDonald’s este dedicat angajamentului de a crea oportunități de angajare pentru oamenii de toate vârstele și din toate mediile, precum și de a stimula angajarea, pentru a ajuta oamenii să dobândească abilitățile și experiența de care au nevoie pentru a progresa în cariera lor. McDonald’s oferă oportunități de dezvoltare și promovare din interior: aproximativ 90% din managerii de restaurante și-au început cariera ca membri crew.

Premiul Ray Kroc

Denumit după fondatorul McDonald’s Ray Kroc, premiul a fost oferit pentru prima dată în 1999 în Statele Unite ale Americii, urmând să fie oferit și la nivel mondial pentru a recunoaște meritele Managerilor de restaurante.

Despre McDonald’s în România

începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 150 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. în România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 80 de restaurante în 24 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajați și primește zilnic peste 220.000 de clienți. în 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302