Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
 Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Continuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

11-08-2021

Citeste mai mult...

La Cantine de Nicolai

Nicolai-06La Cantine de Nicolai e cel mai bun restaurant frantuzesc din Bucuresti in acest moment, si asta nu numai in opinia mea si a celorlalti de la Restograf. Cum bucataria frantuzeasca e cea mai fina si mai buna din lume, nu cred ca am ofensa pe multi daca l-am considera si cel mai bun din Bucuresti. E drept, trebuie sa fii putin initiat in "haute gastronomie" ca sa apreciezi mancarea de la Cantina lui nicolai la valoarea ei, de aceea clientii nu sunt multi, mai ales ca nu e ieftin acolo, si nici nu ar avea cum sa fie.

Citeşte mai mult...

Asics footwear | Air Jordan 4 "Zen Master" Tributes Phil Jackson , Sciaky

Editoriale