Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
 Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Continuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

11-08-2021

Citeste mai mult...

Cu ocazia FITS, hotelurile şi pensiunile din Sibiu sunt arhipline

imparatUn tur al hotelurilor şi pensiunilor din Sibiu realizat de ziarul Tribuna din Sibiu, arată că unităţile de cazare sunt pline până la refuz. Cei mai mulţi dintre cei cazaţi fac parte din companiile de teatru care participă la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2011 (27 mai – 5 iunie) aflat în plină desfăşurare, dar şi simplii turişti, care au venit special pentru cel mai important eveniment cultural de la Sibiu. Pentru companiile participante la eveniment au fost rezervate aproximativ 2000 de locuri în hotelurile şi pensiunile din Sibiu.
„Astăzi, nu mai avem nicio cameră. Avem turişti care au nimerit în plin Festival şi şi-au prelungit concediul, dar şi turişti care au venit special pentru acest eveniment”, au spus reprezentanţii Huet Residence.
ramadasibiuCei mai împătimiţi spectatori ai FITS şi-au rezervat din timp cameră cu vedere în Piaţa Mare a oraşului, pentru a fi tot timpul martorul evenimentelor culturale. „Avem turişti care şi-au rezervat din timp şi au specificat că vor cameră cu vedere în Piaţa Mare pentru toată perioada Festivalului de Teatru. Hotelul nostru este plin astăzi”, au spus cei de la Hotel Am Ring.
Hotelul Ramada este plin până la refuz în această perioadă. Reprezentanţii Hotelului de 4 stele din centrul Sibiului spun că au cazat, în această perioadă, participanţi la Festival, în mare parte, dar şi persoane care au venit în Sibiu pentru afaceri. „Hotelul este plin în acest moment, dar nu se datorează doar Festivalului. În această perioadă sunt cazate la noi numeroase persoane care au venit la conferinţe pe diferite teme şi au închiriat din timp camere”, au spus oficialii hotelului Ramada.
festivalsibiuÎn Piaţa Mică, la Hotel Casa Luxemburg, este, de asemenea, plin. Şi, după cum spun reprezentanţii hotelului, nu prea sunt şanse să fie găsit un loc liber până în data de 5 iunie, decât foarte greu.
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a rezervat aproape 2.000 de locuri în hotelurile şi pensiunile din Sibiu pentru companiile care participă anul acesta la cea de-a XVIII-a ediţie a evenimentului. O parte dintre participanţi au fost cazaţi la Ocna Sibiului, pentru că Sibiul nu a mai avut locuri. Potrivit oficialilor FITS, rezervările pentru aceste persoane s-au realizat din luna ianuarie, mai ales că unele companii au dorit cazări la un hotel de minimum 4 stele.
Sursa: Ziarul Tribuna.


Editoriale