Taleb Rifai a fost reales Secretar General al Organizației Mondiale a Turismului

Taleb Rifai a fost reales Secretar General al Organizației Mondiale a Turismului
person Horeca
access_time_filled

talebrifaiUNWTOTaleb Rifai a fost reales pentru un al doilea mandat de 4 ani în funcția de Secretar General al Organizației Mondiale a Turismului (2014 -2017), se arată într-un comunicat de presă al UNWTO. Anunțul a fost făcut pe 28 august în cadrul Adunării Generale a UNWTO.

Taleb Rifai este Secretarul General al UNWTO din 1 ianuarie 2010.

Taleb Rifai s-a născut în 1949 în Iordania și și-a început cariera ca profesor de Arhitectură, Planificare și Design urban la Universitatea din Iordania, între 1973 și 1993. În perioada 1993 – 1995 el a condus prima misiune economică a Iordaniei în Washington, promovând comerțul și relațiile economice dintre Iordania și SUA. Taleb Rifai a făcut parte din mai multe portofolii ministeriale din Guvernul Iordaniei ca ministru al turismului, ministru al informațiilor și ministru al planificării și cooperării internaționale. În timpul mandatului său ca Ministru al Turismului, Taleb Rifai a ocupat și funcția de Președinte al Consiliului Executiv al Organizației Mondiale a Turismului.

Sursa: www.unwto.org

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302