România participă în perioada 7-9 noiembrie la World Travel Market

worldtravelmarketAutoritatea Națională pentru Turism anunță participarea României la Târgul Internațional de Turism 'World Travel Market' London 2016 (7 - 9 noiembrie). Aflat la cea de-a 37-a ediție, World Travel Market este cel mai mare târg din lume pentru specialiști (Business2Business), România participând încă de la prima ediție.

Având în vedere faptul că acesta este considerat de mulți specialiști din industrie cel mai important eveniment turistic anual, un număr de 182 de țări din întreaga lume s-au înscris la târg cu pavilion național, înregistrându-se oficial 50.000 de participanți, iar organizatorii estimează un număr de peste 100.000 de vizitatori pe durata celor trei zile.

România va fi prezentă la World Travel Market London 2016 cu un stand ce are o suprafață de 198 de mp, conceptul de anul acesta fiind axat mai mult pe practicalitate, decât pe decorații tradiționale. Autoritatea Națională pentru Turism a conceput un spațiu care să răspundă cât mai bine nevoilor de business ale co-expozanților.

Fiecare dintre cei 46 de co-expozanți va avea câte un desk propriu, iar în stand se mai află și 12 meeting-tables, acolo unde co-expozanții își pot primi invitații. În conformitate cu tema de business a târgului, obiectele promoționale oferite anul acesta sunt agende, pixuri și port-cărți de vizită, toate cu sigla României.

La World Travel Market London 2016 va participa Președintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Anca Pavel-Nedea. Pe lângă evenimentele din stand-ul României, oficialul român va lua parte la Summitul Miniștrilor, dar și la numeroase întâlniri cu omologi străini, presă, companii de marketing și PR în domeniul turismului.

Anul acesta, pentru prima dată în istoria WTM Londra, durata manifestării s-a restrâns de la 4 zile la 3, iar programul este de la ora 10:00 la ora 19:00.