Meshek Wings introduce noi destinații din România pentru turiștii israelieni

meidanbutnaruDupă ce în 2014 a deschis cu succes curse charter către Constanţa şi Bucureşti, iar în 2016 către Oradea, oferind şi pachete turistice pentru Sibiu, Meidan Butnaru, directorul comercial al touroperatorului israelian Meshek Wings Tours Ltd, anunţă diversificarea destinaţiilor pentru acest an.

Astfel, pentru sezonul 2017, turiştii israelieni aleg, pe litoralul românesc, pe lângă staţiunile deja consacrate Mamaia şi Neptun şi staţiunea Costineşti, respectiv pe Valea Prahovei, pe lângă Sinaia şi Predeal, şi staţiunea Azuga. De asemenea, staţiunea Bran a început să atragă din ce în ce mai mulţi turişti israelieni.

În acest sezon, Meshek Wings operează pe litoralul românesc trei curse charter săptămânal dinspre Tel Aviv, care vor fi operate până în luna septembrie.

La ora actuală, am închis vânzarea, pentru sezonul de vară, pentru programele noastre de city break pe Bucureşti, iar pentru litoral, gradul de ocupare este deja de 80%”, subliniază Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings, unul dintre cei mai importanţi touroperatori din Israel.

Meshek Wings continuă tradiţia de a aduce turişti israelieni în Bucureşti tot timpul anului, oferindu-le şi circuite opţionale, iar pe litoral, în perioada iunie-septembrie.

Circuitele pe care le oferim turiştilor noştri concurează cu succes produsele din alte ţări vecine României, cu potenţial turistic. Încercăm să devenim mult mai buni decât ţările vecine pe partea de entertainment şi de servicii suplimentare. De exemplu, am dezvoltat mult programele dedicate copiilor. De asemenea, sperăm la o dezvoltare a zonelor turistice Azuga şi Bran, pentru a avea locuri de cazare şi pentru mai mulţi turişti. Aceste zone au un potenţial turistic foarte mare. Amintesc de Oradea, unde am fost pioneri şi am deschis curse charter anul trecut, zona consacrându-se apoi ca destinaţie turistică. Sunt sigur că aşa se va întâmpla şi în cazul noilor noastre destinaţii, precum Azuga şi Bran”, declară Meidan Butnaru.

Acesta a adus, până în prezent, în poziţia actuală de director comercial al touroperatorului israelian Meshek Wings, peste 130.000 de turiști israelieni în România.