S-a lansat primul program regulat de ShuttleBus de pe aeroportul Otopeni

aeroportulotopeniCompania de transport MementoBus, care face parte din grupul Christian Tour, cel mai mare touroperator din România, a lansat primul și singurul program regulat de ShuttleBus de pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă”.

Astfel, pasagerii care aterizează pe Otopeni pot fi transferați la hotelurile unde au cazare în Capitală, precum și la cea mai modernă autogară, Central Bus Station, de unde pot călători cu autocarele MementoBus spre Brașov, Constanța, Sibiu, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Galați și Tulcea.

Reprezentanții Christian Tour estimează că peste 30.000 de pasageri, români și străini, vor apela la acest serviciu în primele șase luni de operare.

Pentru a beneficia de transferuri, călătorii pot apela începând de luna aceasta la biroul deschis de Christian Tour în Terminalul Sosiri Internaționale al Aeroportului Otopeni.

Atunci când am luat decizia de a deschide acest birou și de a oferi aceste servicii am ținut cont de numeroasele solicitări venite din partea turiștilor, care doresc să ajungă acasă în condiții foarte bune. Credem că acest serviciu reprezintă alternativa mult-așteptată de pasageri la taxiurile de la aeroport”, a declarat Mircea Fărtăiș, directorul Departamentului Transporturi din cadrul Christian Tour.

Pe lângă serviciul de ShuttleBus, pasagerii pot solicita și transferuri private și de grup, asigurate de vehiculele din flota Memento Bus, către București și orașele mari ale țării, precum și cazare oriunde în România prin intermediul platformei HelloRomania.eu, deținută de Christian Tour.

Biroul din Aeroportul Otopeni funcționează întocmai ca o agenție de turism. Pasagerii care coboară din avion și nu au o cameră rezervată la un hotel din destinația finală, fie că e București, Sibiu, Timișoara ori Constanța, sunt ajutați să găsească cea mai bună variantă. Prin platforma HelloRomania.eu, turiștii au la dispoziție peste 1.500 de unități de cazare din toate regiunile țării”, a adăugat Mircea Fărtăiș.

Biroul Christian Tour din Aeroportul Internațional “Henri Coandă” este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 9.00-21.00.