Profesioniştii lucrează la o nouă Strategie pentru Turismul românesc

ANAT a lansat către toate patronatele, asociaţiile şi federaţiile reprezentative din România invitaţia de a lucra împreună la stabilirea, în termen de 15 zile, a unei Strategii pentru turismul românesc pentru următorii 5 ani. "Întâlnirea, pe care ne-o dorim istorică, va avea loc miercuri, 14 martie, ora 17.00, la sediul Continental Hotels România din Calea Griviţei nr.143", se arată într-un comunicat emis de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.

strategii

ANAT consideră că potenţialul imens pe care turismul românesc îl deţine ar putea fi valorificat cu adevărat numai în condiţiile în care, indiferent de partidul sau alianţa care vine la guvernare, această strategie să fie asumată politic şi aplicată întocmai. Pentru a face posibilă această perspectivă necesară şi urgentă pentru România, vom propune tuturor partidelor politice spre semnare şi asumare această strategie. Consider că în România este nevoie, mai mult ca oricând, ca sectorul privat să determine agenda clasei politice, şi nu invers”, a declarat preşedintele ANAT, Corina Martin.
Documentul programatic astfel rezultat, va fi intitulat “Alianţa pentru turismul românesc” şi va sta la baza managerierii sectorului turistic în următorii 5 ani.