Oportunitati si provocari in 2010 pentru industria hoteliera si de turism la Hotel Investment Forum

Oportunitati si provocari in 2010 pentru industria hoteliera si de turism la Hotel Investment Forum
person Horeca
access_time_filled
Oportunitati si provocari in 2010 pentru industria hoteliera si de turism la Hotel Investment Forum

In perioada 27-28 aprilie, Radisson Blu Hotel va gazdui cea de-a treia editie a celui mai important eveniment autohton dedicat industriei hoteliere – Hotel Investment Forum. Specialisti din domeniu, reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vin la Hotel Investment Forum pentru a analiza cum a evoluat industria ospitalitatii in ultimul an si a propune solutii de management in acord cu noile provocari si tendinte.

Prima zi a evenimentului va fi consacrata unor conferinte despre situatia actuala a industriei imobiliare de tip hotelier cu insight-uri atit de pe piata locala, cat si din cea regionala. Invitatii vor oferi celor prezenti un set de instrumente si tactici utile pentru finantarea si dezvoltarea afacerilor din acest sector.
in cadrul seminariilor interactive de pe 28 aprilie, participantii vor afla de la experti cu renume international cele mai eficiente strategii de marketing si gestionare a investitiilor in cadrul proiectelor hoteliere. Allen Toman va sustine un workshop despre fezabilitatea acestor proiecte, ajutandu-i pe cei prezenti sa descopere modalitati concrete, adaptate la situatia economica actuala, pentru planificarea capitalului, administrarea fondurilor de investitii si evaluarea proprietatilor destinate cazarii.
Hotel Investment Forum este un eveniment marca Evensys. Pentru inscrieri si detalii complete despre programul si invitatii acestei editii, accesati site-ul dedicat: www.hotelconference.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302