REVINO BUCHAREST WINE FAIR, 11-13 MAI 2019, HOTEL NOVOTEL

REVINO BUCHAREST WINE FAIR, 11-13 MAI 2019, HOTEL NOVOTEL
person Horeca
access_time_filled

 

 

între 11 – 13 mai 2019, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită la cea de-a patra ediție a salonului de vinuri și turism viticol „ReVino Bucharest Wine Fair” în același cadru elegant al Hotelului Novotel, Sala Paris, Le Foyer și Terasa Mezanin, de pe Calea Victoriei 37B, București.

Evenimentul își continuă misiunea de a promova vinurile românești de calitate, cramele mici și mijlocii, consumul responsabil și turismul viticol la noi în țară. Astfel, la această ediție veți avea ocazia să degustați peste 230 de vinuri românești și internaționale de la 35 de expozanti, să cunoașteți oamenii care le produc și poveștile podgoriilor din care provin.

Zilele de sâmbătă și duminică sunt dedicate celor care vor să afle mai multe informații despre vinurile românești și internaționale de calitate sau vor să își programeze excursii la crame la biroul de turismul viticol. Biletele se pot achiziționa online sau la intrare.

Ziua de luni este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa și turism astfel încât specialiștii din industrie să aibă posibilitatea unui atmosfere profesionale de degustare și de afaceri. Inregistrarea reprezentantilor Horeca se face pe site.

Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive.

 banner REVINO1900x350

 

bannere REVINO 1x

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302