PEOPLE

Un chef cu gust nealterat pentru profesie

Un chef cu gust nealterat pentru profesie

person Cătălina Matei
access_time_filled

Din poziția de executive chef al hotelului Alpin din Poiana Brașov, Laura Mihalache a vorbit despre carieră, munca din bucătăria profesională, dar și despre gestionarea situațiilor limită.

Citeste mai mult
Când faptele vorbesc

Când faptele vorbesc

person Cătălina Matei
access_time_filled

Chef Cătălin Bejenariu a vorbit despre modalitățile în care se străduiește să ajungă la sufletul oaspeților, despre felul în care alege să-și conducă echipa, dar și despre…

Citeste mai mult
Împreună de 20 de ani!

Împreună de 20 de ani!

person Horeca
access_time_filled

O ultimă parte a interviurilor despre industria ospitalității de acum 20 de ani, evoluția ei și elementele care contează în acest segment de piață, indiferent de vremuri,…

Citeste mai mult
Împreună de 20 de ani!

Împreună de 20 de ani!

person Horeca
access_time_filled

Trei opinii despre industria ospitalității din ultimii 20 de ani rostite de către jucători importanți ai acestui segment, cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență…

Citeste mai mult
Împreună de 20 de ani!

Împreună de 20 de ani!

person Horeca
access_time_filled

Noi mărturii și opinii despre cum și-au pus amprenta ultimele două decade asupra segmentului industriei ospitalității, scrise cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență a…

Citeste mai mult
Împreună de 20 de ani!

Împreună de 20 de ani!

person Horeca
access_time_filled

Continuăm să dezvăluim interviurile celor 20 de jucători din industria ospitalității care și-au exprimat gândurile cu privire la evoluția sectorului în care activează, cu ocazia aniversării a…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302