
Meseria de chef, o călătorie plină de pasiune și dedicare
Chef Mihai Năstase a vorbit despre tehnici, provocări și tendințe, dar și despre preferințe culinare și principii de alcătuire a meniului.
Citeste mai multChef Mihai Năstase a vorbit despre tehnici, provocări și tendințe, dar și despre preferințe culinare și principii de alcătuire a meniului.
Citeste mai multÎn ultimii ani se poate observa un interes crescând al românilor față de ideea de a reveni în locurile natale din țările adoptive în care s-au stabilit…
Citeste mai multHărțuirea reprezintă „orice comportament pe criteriu de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, gen, orientare sexuală, apartenența la o categorie defavorizată, vârstă, handicap, statut de…
Citeste mai multÎn munca mea adesea apelez, în cazul restaurantelor, la muncitori străini, din două medii diferite: un muncitor european, adesea italian și unul asiatic.
Citeste mai multDin experiența celor 30 de ani petrecuți în segmentul ospitalității din România și străinătate, mulți în poziții de conducere, Răzvan Pîrjol vorbește despre provocări, perspective și oportunități…
Citeste mai multCristina Huzum, director general adjunct al Hotelului Sheraton Bucureşti, este autoarea unei lucrări ştiinţifice denumite "O privire de ansamblu asupra hotelurilor certificate Green Key din România pentru…
Citeste mai multPasionat de toate elementele care conduc la un produs autentic, expert într-o meserie care aduce tuturor bucuria gustului, Gabriel Bogdan Patrichi vorbeşte despre ceea ce a ales…
Citeste mai multIsmael Caballero González, chef de origine spaniolă cu vaste cunoștințe gastronomice, a făcut parte pe parcursul carierei sale din echipele multor restaurante cu stele Michelin.
Citeste mai multDeși drumul antreprenoriatului nu i-a fost întotdeauna prielnic, Cristi Chițu a învățat și, mai ales, a perseverat, astfel încât, în prezent, grupul de firme pe l-a dezvoltat…
Citeste mai multGualtiero Marchesi a fost printre oamenii care m-au inspirat cel mai mult, dar dacă astăzi ar trebui să-i judec preparatele, cu siguranță aș spune că au fost…
Citeste mai mult