FOOD&BEVERAGE

Trendurile culinare ale anului 2023

person Antonio Passarelli, vicepreședinte ABR
access_time_filled

Un nou trend culinar, ce se face simțit de câțiva ani încoace în Italia, Franța și Spania, este acela care presupune o întoarcere la origini, adică prepararea…

Citeste mai mult

Calendarul Vinului. Miracol sau ştiinţă?

person Sergiu Nedelea, somelier
access_time_filled

Legea şi dicţionarul definesc vinul drept o băutură obţinută exclusiv prin fermentarea alcoolică, completă sau parţială, a strugurilor proaspeţi sau supuşi unor prelucrări autorizate, ori a mustului…

Citeste mai mult

Defectele vinului

person Andrei Popa, somelier
access_time_filled

Ca să lămurim problema ”vinului cu defect”, în acest articol voi descrie defectele întâlnite, cauzele și cum pot fi evitate.

Citeste mai mult
1 2 3 105
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302