FOOD&BEVERAGE

Champagne, o poveste spumantă

person Sergiu Nedelea, somelier
access_time_filled

Considerată cea mai nobilă dintre băuturi, şampania este băutura sacră, este băutura regilor, dar în acelaşi timp este a tuturor.

Citeste mai mult

Cum investim în vinuri în 2022

person Andrei Popa - Somelier
access_time_filled

Este oare vinul un instrument de investiții sigur? În loc de introducere, vreau să dau câteva cifre care să răspundă la obiecțiile scepticilor.

Citeste mai mult

Gustul Vinului

person Horeca
access_time_filled

Fiecare dintre noi posedă o „bibliotecă de amintiri senzoriale”, la care apelăm adesea, voluntar, sau nu. Fiecare dintre noi a trăit senzaţia de a „simţi” un anume…

Citeste mai mult

Sortimente de vin

person Andrei Popa
access_time_filled

De regulă, există două moduri de a distinge vinurile: după soi sau după regiune. Această abordare este foarte precisă și necesită cunoștințe extinse. Pentru a simplifica procesul…

Citeste mai mult

Producție nouā, vremuri noi, vinuri noi

person Horeca
access_time_filled

Dacă răsfoim literatura de specialitate, este ușor de observat că, din antichitate până azi, preferințele de consum ale omenirii sunt într-o permanentă evoluție. în căutarea idealului în…

Citeste mai mult

Toamna … plăcerea unui vin bun

person Horeca
access_time_filled

Nu vreau să scriu despre asocierea vinului cu felurile de mâncare, pentru că nu prea cred în combinațiile clasice. Vreau, în schimb, să vă vorbesc despre ce…

Citeste mai mult
1 2 3 103
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302