Tendințe gastronomice și probleme operaționale în HoReCa 2025
Este greu de prezis, în cel mai evident mod, care vor fi tendințele în gastronomia anului 2025, în special datorită simplului motiv că fiecare popor își dictează…
Citeste mai multEste greu de prezis, în cel mai evident mod, care vor fi tendințele în gastronomia anului 2025, în special datorită simplului motiv că fiecare popor își dictează…
Citeste mai multIată un subiect pe care l-am mai abordat într-un fel saul altul în această revistă și cu alte ocazii sau la multele conferințe unde am vorbit -…
Citeste mai multÎn 2024, obiceiurile de consum ale acestor generații modelează viitorul industriei, iar producătorii de vinuri sunt nevoiți să se adapteze pentru a rămâne competitivi.
Citeste mai multGestionarea bucătăriei într-un mod sustenabil, nu înseamnă doar economie pentru management.
Citeste mai multVerile toride, caracterizate prin temperaturi extrem de ridicate și perioade prelungite de secetă pun la încercare rezistența viilor și capacitatea viticultorilor de a produce vinuri de calitate.
Citeste mai multAdaptarea la aceste noi trend-uri este esențială pentru industria alimentară și mai ales pentru crearea produselor de mâine.
Citeste mai multAlexandru Stoica, fondator și administrator al companiei Chocoland, vorbește despre nevoia din piață a produselor personalizate și relația cu segmentul HoReCa.
Citeste mai multSlow food s-a născut la Bra, în anul 1986, fondatorul fiind Carlo Petrini. Această mișcare s-a născut pentru a fi un contrast la tot ce era fast-food,…
Citeste mai multLegea nr. 49/2024 pentru modificarea și completarea Legii nr. 217/2016 impune operatorilor din sectorul agroalimentar să adopte măsuri de prevenire a risipei alimentare înainte de a neutraliza…
Citeste mai multÎn martie 2024, Düsseldorf, Germania, a găzduit cea de-a 30-a ediție a ProWein, unul dintre cele mai mari și mai prestigioase târguri internaționale de vinuri și băuturi…
Citeste mai mult