
„TABASCO® Sos – Gustul care aprinde grătarul!”
TABASCO® Sos, cel mai cunoscut brand de sosuri, lansează o campanie dedicată consumatorilor din România, menită să aducă savoare fiecărei mese și… șansa de a câștiga un…
Citeste mai multTABASCO® Sos, cel mai cunoscut brand de sosuri, lansează o campanie dedicată consumatorilor din România, menită să aducă savoare fiecărei mese și… șansa de a câștiga un…
Citeste mai multBoris Miloushev se alătură echipei HEINEKEN România din poziția actuală de Director General al HEINEKEN/SCC Portugalia, aducând o vastă expertiză în categoria berii pe diferite piețe din…
Citeste mai multSelgros deschide oficial cel de-al 24-lea magazin din rețeaua sa din România, la Sibiu, și marchează 24 de ani de activitate pe piața locală. Pentru profesioniștii din…
Citeste mai multCu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, dezvoltare de afaceri și management de echipă, Paul Leonard Neacșu aduce o perspectivă strategică valoroasă și o…
Citeste mai multAflă cum sprijină SGS România industria HoReCa cu servicii de testare, audit și certificare pentru siguranța alimentară și trasabilitate.
Citeste mai multRestaurantele și hotelurile implementează din ce în ce mai des soluții bazate pe inteligență artificială pentru a optimiza lanțul logistic și gestiunea stocurilor, reducând astfel costurile. Pe…
Citeste mai multÎntr-un context marcat de schimbări accelerate – precum implementarea SAF-T, e-Factura, e-TVA, sistemul național e-case de marcat sau intensificarea digitalizării în administrația fiscală – magazinele și restaurantele…
Citeste mai multTendinţa în ceea ce priveşte folosirea fețelor de masă, în cazul restaurantelor a la carte, a fost în continuă schimbare în ultimii 10 ani, reflectând transformările socio-culturale…
Citeste mai multCunoscută pentru rețetele naturale, fără aditivi sau conservanți, gama Kikkoman este alegerea perfectă pentru pasionații de gătit și profesioniștii din HoReCa.
Citeste mai multNordic Food lansează „Inspiring Solutions”, un format de evenimente pentru profesioniștii din HoReCa și cofetărie, construit în jurul unui concept cheie. În cadrul acestor evenimente sunt prezentate…
Citeste mai mult