

Planurile BONAS pentru HoReCa
Bonas a luat ființă de la un vis pe care Vasile Naș a reușit, cu multă muncă, să îl materializeze: un business care de la bun început…
Citeste mai multBonas a luat ființă de la un vis pe care Vasile Naș a reușit, cu multă muncă, să îl materializeze: un business care de la bun început…
Citeste mai multValentin Teodorescu, proprietarul unei mici afaceri, povestește despre lumea brânzeturilor artizanale, pe care le și comercializează.
Citeste mai multÎn continuarea articolelor ce fac parte din campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”, avem de această dată o companie care a pornit inițial oferind servicii…
Citeste mai multÎn ediția numărul 106 a revistei Horeca România am continuat seria articolelor ce fac parte din campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”, care a fost…
Citeste mai multDin dorința de a sprijini producătorii locali, dar și pentru a oferi surse de produse autohtone operatorilor HoReCa, publicația Horeca România a lansat, la începutul acestui an,…
Citeste mai multUn interviu, parte din campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”, demarată de revista Horeca România, cu sprijinul Comarket, este cu reprezentantul Malina Lux, Constantin Coman,…
Citeste mai multContinuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în…
Citeste mai multPaul Căpușan, cofondatorul companiei Melfructus, care controlează brandul Delicium - Jams and Syrups, ne-a dezvăluit în cadrul campaniei noastre “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa” povestea…
Citeste mai multComisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a denumirii „Cașcaval de Săveni” din România în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Cașcavalul de Săveni” este o brânză maturată…
Citeste mai multVă prezentăm în cele ce urmează un nou interviu realizat de echipa Horeca România, cu sprijinul Comarket, în cadrul campaniei “2021 - Anul Producătorilor locali în HoReCa”.…
Citeste mai mult