Accor anunță primul său hotel din Cluj

Accor anunță primul său hotel din Cluj
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță semnarea recentă a unui acord de management cu Amera Group, în prezența lui Călin Ile, fostul președinte al Federației Industriei Hoteliere din România, pentru deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Cluj. Proprietatea va fi primul hotel operat de Accor în Cluj și este programată să se deschidă în aprilie 2025.

ibis Styles Cluj va oferi 110 camere, inclusiv camere de familie și camere pentru persoane cu dizabilități. Hotelul va include și un restaurant, un concept de sine stătător dezvoltat de Accor, care promite să ofere mâncare locală și internațională, urmărind să primească rezidenții care locuiesc în cartier și persoanele care lucrează în birourile din apropiere. De asemenea, hotelul va include o sală amplă de conferințe, multifuncțională, unde vor putea fi organizate atât evenimente corporative, cât și private.
Hotelul va fi poziționat în apropiere de Amera Tower Business Center, în partea de nord-vest a orașului, între două parcuri industriale, West Industrial Area și Tetarom I. Locația se află la doar 7 km de centrul orașului și la 5 km de Cluj Arena, care găzduiește principalele evenimente sportive și de divertisment din Cluj Napoca.


Deschiderea viitoare a ibis Styles, primul hotel Accor din Cluj, marchează o etapă importantă pentru grup, prin extinderea prezenței noastre pe această piață vibrantă și dinamică. Ne-am angajat să oferim un standard ridicat de cazare și servicii și să extindem gama de branduri de pe piață, într-un mod care se aliniază perfect cu spiritul tânăr și inovator al Clujului. Faptul că ne unim forțele cu un dezvoltator local de prestigiu, Amera Group, este o garanție pentru calitatea viitorului proiect și un punct de plecare excelent pentru povestea noului ibis Styles Cluj”, spune Cătălina Toma, Development Director Accor Premium, Midscale & Economy Brands.


Călătoria pe care o începem astăzi alături de Accor este una de dezvoltare durabilă. Acum mai bine de 20 de ani ne-am angajat să contribuim la dezvoltarea Clujului ca destinație cheie pentru afaceri, iar acum, încă o dată, ne onorăm această promisiune printr-o investiție cu totul nouă. Suntem încrezători că și acest proiect va deveni un punct de reper pentru oraș și că va completa în mod ideal zona cu servicii de ospitalitate excelente, garantate de know-how-ul și expertiza unuia dintre cele mai prestigioase nume din industrie”, a completat Ádám Ambrus, reprezentant al Amera Group.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302