Black Friday în turism, reduceri pentru sejururile în țară

Black Friday în turism, reduceri pentru sejururile în țară
person Horeca
access_time_filled

Campaniile Black Friday au fost preluate și de jucătorii din industria turismului, hotelierii încercând să profite de ocazie pentru a vinde încă de-acum sejururi pentru anul viitor. Potrivit platformei hoteliere online Travelminit.ro, aceștia au pregătit reduceri de până la 70% de Black Friday, astfel că turiștii pot rezerva deja vacanțele pentru următoarele luni la prețuri accesibile, similare sau chiar mai mici decât prețul unui coș lunar de cumpărături alimentare.

În ultima vreme, turiștii au început să se orienteze tot mai mult către experiențe, vacanțe cât mai complexe, cu diverse facilități și servicii incluse. Prin urmare, hotelierii s-au conformat și au schimbat strategia, oferindu-le clienților, pe lângă cazare, diferite mese ori cine festive, acces la centrul SPA, excursii opționale. Pentru Black Friday, aceștia au gândit sejururi de 2-3 nopți de cazare, cu mic dejun și acces la SPA.

Suntem încântați de amploarea pe care a luat-o Black Friday în domeniul turismului și ne bucurăm să anunțăm că și anul acesta vom demara o campanie ce va include oferte cu reduceri cuprinse între 20 și 70%. Iar partea bună este că am încercat să acoperim toate zonele României, să le oferim clienților noștri pachete promoționale în toată țara, astfel încât fiecare să găsească un sejur potrivit dorințelor sale. Toate ofertele de Black Friday includ cazare și mic dejun, însă avem numeroase pachete care oferă o experiență generoasă pentru turiști, de la acces la SPA și aquapark, la excursii opționale, welcome drink și nu numai”, a spus Rita Szilveszter, Marketing Manager Travelminit.ro.

Travelminit.ro anunță că Black Friday va începe vineri, 10 noiembrie, pe promotii.travelminit.ro, și că vacanțele vor putea fi achiziționate inclusiv cu vouchere de vacanță.

Printre unitățile cu oferte de Black Friday se numără: Hotel Spring Holiday Resort din Neptun (o reducere de 70% pentru un sejur care include cazare pentru 2 adulți, 4 nopți, în cameră dublă matrimonială, la prețul de 656 de lei), Hotel Diana Resort din Băile Herculane (o reducere de 35% pentru un sejur care include cazare pentru 2 persoane, 2 nopți în cameră dublă, mic dejun și acces la SPA, la prețul de 689 de lei) și Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA din Odorheiu Secuiesc (o reducere de 35% pentru un sejur care include cazare pentru 2 persoane, 2 nopți în cameră dublă, mic dejun și acces la SPA, la prețul de 859 de lei).

Despre Travelminit.ro
Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piață rezervărilor hoteliere din România din 2017. Portofoliul Travelminit conține 7500 de unități de cazare (hoteluri, pensiuni, apartamente) din România active pe platformă și acoperă o gamă largă de cazare în toată țara (litoral, munte, destinații balneoclimaterice și orașe mari).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302