Manufaktura The Coffee Shop Restaurant completează zona de retail a U•Center 2

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant completează zona de retail a U•Center 2
person Horeca
access_time_filled

Forte Partners anunță că întreaga zonă de retail de la parterul clădirii de birouri U•Center 2, în suprafață totală închiriabilă de 3.000 de metri, este ocupată, după semnarea unui contract de închiriere cu rețeaua Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, care va inaugura în noul spațiu a opta sa locație, inclusiv o terasă exterioară în vecinătatea Parcului Tineretului.

În decurs de opt ani, Manufaktura a devenit un concept dorit și apreciat de iubitorii de cafea din România, de aceea am mers înainte și cu cea de-a opta locație Manufaktura în București. Manufaktura a câștigat prin calitate, onestitate și prin căldura pe care o transmite oaspeților noștri. Prin urmare, dorim să fim mai accesibili și să venim mai aproape de clienții noștri din alte zone ale Bucureștiului, dar și să experimentăm un alt format de locație, în clădirile de birouri. U•Center și Forte Partners ne-au invitat și ne-au convins prin proiectele minunate pe care le-au dezvoltat în România, iar noi am acceptat. Ne dorim un parteneriat de lungă durată și de bun augur cu cei de la Forte Partners”, a menționat Octavian Muntean, owner Manufaktura.

Noua locație Manufaktura completează zona de retail a clădirii U•Center 2, în care a fost deja inaugurat un supermarket Auchan de mari dimensiuni și adaugă servicii celor deja existente la parterul primei faze a proiectului.

Suntem bucuroși că am reușit să aducem un brand cunoscut și apreciat din domeniul ospitalității în zona de retail a U•Center 2”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners. Prin noua locație Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, ridicăm gradul de diversificare a serviciilor din proiectul U•Center, disponibile atât celor angajaților care lucrează și vor lucra în clădirile de birouri, cât și comunității locale, în linie cu strategia noastră de a dezvolta proiecte office ce includ toate facilitățile și elementele unui stil de viață modern și urban”, a adăugat Elena Tecuță.

Forte Partners a anunțat, în septembrie 2023, finalizarea lucrărilor de construcție la U•Center 2, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați și faptul că proiectul este gata să-și întâmpine chiriașii, companii care activează preponderent în tehnologie și IT.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302