Mercure deschide un nou hotel în Chișinău

Mercure deschide un nou hotel în Chișinău
person Horeca
access_time_filled

Situat într-o locație privilegiată din centrul capitalei Moldovei, noul Mercure Chișinău Center Jazz anunțat de Accor dispune de interioare inspirate de lumea jazz-ului și numeroase facilități pentru a oferi oaspeților un sejur confortabil în inima Chișinăului.

Mercure Chișinău Center Jazz are 74 de camere bine amenajate, un centru de fitness cu saună, un restaurant à la carte și un bar. Noul hotel va fi operat de compania Coriap S.R.L., în baza unui acord de franciză cu Accor.

Mercure Chișinău Center Jazz este situat convenabil pe strada Vlaicu Pircalab, la distanță de mers pe jos de numeroase restaurante locale și repere emblematice, inclusiv muzee, centre culturale, precum și universități și instituții publice. De asemenea, proprietatea este ușor accesibilă de la Aeroportul Internațional Chișinău și de la gara orașului. În apropiere de Mercure Chișinău Center Jazz se află câteva lacuri care oferă călătorilor o pauză de relaxare. 

„Deschiderea Mercure Chișinău Center Jazz marchează un pas important în expansiunea Accor în Moldova și subliniază ambiția noastră de a face vizibilă această regiune unui număr mare de călători din întreaga lume. Colaborarea noastră cu Coriap S.R.L., un dezvoltator local de prestigiu, a fost esențială pentru a ne asigura că Mercure Chișinău Center Jazz reflectă ceea ce acest oraș vibrant are de oferit și că le oferim oaspeților noștri un mix echilibrat de confort și experiențe locale”, a spus Frank Reul, VP – Development Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece”.

„Ambiția noastră este să arătăm lumii bogatul patrimoniu cultural al orașului nostru. Accor vine cu expertiza și amploarea canalelor internaționale de distribuție și de loialitate, oferind acestui nou hotel vizibilitatea pe care o merită și spunând totodată povestea captivantă a destinației noastre. Suntem încrezători în viitorul acestui parteneriat promițător și așteptăm cu nerăbdare să le urăm bun venit oaspeților noștri această proprietate remarcabilă”, a declarat Chiorescu Virginia, director general al hotelului, reprezentant al Coriap SRL.

Mercure Chișinău Center Jazz dispune de săli de conferințe versatile pentru a găzdui atât evenimente de afaceri, cât și evenimente private. De asemenea, include un centru de afaceri dedicat și facilități de parcare exterioară.

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a sa, brandul Mercure anunță cu bucurie lansarea propriei sale „Bucket List”, concepută pentru a inspira oaspeții, călătorii și pasionații de gastronomie să pornească într-o călătorie de descoperire locală. Lista ”Bucket List” a Mercure, lansată la 1 decembrie 2023, este o selecție de 50 de experiențe gastronomice selectate cu atenție din întreaga lume, reprezentând unele dintre cele mai bune și mai surprinzătoare locuri în care să mănânci și să bei, în timpul șederii la o proprietate Mercure. 

Bucket List este o extensie a popularului program Mercure „Discover Local”, care pune în evidență specialitățile autohtone și dezvăluie oaspeților povești locale neașteptate. Pentru a crea Bucket List-ul axat pe gastronomie, Mercure și-a implicat rețeaua globală, solicitând echipelor și personalului hotelurilor să propună cele mai bune experiențe culinare locale. Propunerile au fost analizate de un grup de experți în gastronomie și călătorii, inclusiv TOPJAW- regizori de filme cu tematică culinară și călătorii, și Munchies – Food by Vice, precum și de echipa de marketing global Mercure.

Despre Mercure

Mercure este un brand de tip midscale care combină puterea rețelei internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și cu specific local. Mercure face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.300 de proprietăți în peste 110 țări și este un brand participant la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302