„Ospitalitatea Reinventată: CX, AI & Evoluția Digitală” – curs pentru profesioniștii din ospitalitate

„Ospitalitatea Reinventată: CX, AI & Evoluția Digitală” – curs pentru profesioniștii din ospitalitate
person Horeca
access_time_filled

În zilele de 18 și 19 martie, la JW Marriott Grand Hotel, profesioniștii din ospitalitate sunt invitați să ia parte la un curs pe tema: „Ospitalitatea Reinventată: CX, AI & Evoluția Digitală”.

Cursul este conceput pentru a-i echipa pe cei care activează în ospitalitate cu abilitățile și cunoștințele necesare navigării la intersecția dintre customer experience (CX), ospitalitate și digitalizare. Participanții vor dobândi o înțelegere profundă a rolului esențial pe care îl joacă tehnologiile digitale în modelarea interacțiunilor moderne cu oaspeții și vor învăța cum să valorifice aceste instrumente, pentru a crește satisfacția generală a clienților.

Această călătorie în inima inovației ospitalității va fi ghidată de Raluca Epureanu, în calitate de trainer principal, alături de alți speakeri pregătiți în domeniu. Raluca are o carieră impresionantă de 17 ani în industria ospitalității, lucrând cu branduri globale în SUA, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite și Hong Kong. Cu un EMBA de la Universitatea din Oxford, Raluca Epureanu este în prezent fondator și Managing Director al firmei consultanță în CX, re:look consulting.

Cele două zile de curs vor fi împărțite astfel:
Prima zi este despre stabilirea bazelor digitalizării ospitalității şi include trei module:
Module 1: Înțelegerea transformării digitale în industria hotelieră
Module 2: Crearea unei experiențe digitale perfecte pentru oaspeți
Module 3: Peisajul tehnologic în industria ospitalității

A doua zi este despre implementarea soluțiilor digitale pentru o experiență îmbunătățită a oaspeților şi include următoarele module:
Module 4: Inteligența artificială în industria ospitalității
Module 5: Personalizarea și utilizarea datelor
Module 6: Provocările digitalizării în domeniul ospitalității
Module 7: Experiența angajaților și viitorul muncii

Mai multe detalii și înscrieri la: https://winsed-training.com/en/extendedlearning/hospitality-focused-programmes-open-for-enrolment/hospitality-reimagined.-cx-ai-amp-the-digital-evolution
sau la cristina.neacsu@winsed.swiss; tel: +40 756 105 032

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302