Perioada celor mai mari reduceri din an la biletele de avion este în desfășurare

Perioada celor mai mari reduceri din an la biletele de avion este în desfășurare
person Horeca
access_time_filled

Luna ianuarie este cunoscută drept cea mai bună perioadă pentru rezervarea unui bilet de avion. Companiile aeriene au deja reduceri cu până la 60% la prețul biletelor de avion, primele rezervări pentru vacanțele anului 2024 fiind înregistrate încă din primele zile ale anului 2024.

Două dintre cele mai mari companii aeriene low cost au avut deja promoții de început de an, însă sunt în desfășurare și ofertele celorlalte companii, alături de cele de linie. Astfel, în Ieftinuarie, cele mai ieftine destinații cu plecare din România sunt orașele europene, alese frecvent de români pentru vacanțe și călătorii de afaceri, cât și pentru ocazionalele vizite ale prietenilor și ale rudelor. Printre zborurile cu cele mai accesibile tarife se numără: Timișoara – Milano și București – Bruxelles, cu bilete de la 27 de euro, Cluj-Napoca – Viena, București – Veneția, București – Bologna, cu bilete de la 28 de euro, Timișoara – Frankfurt și Cluj-Napoca – Londra, cu bilete de la 29 de euro.

Vola.ro pune în joc și numeroase oferte sub 50 de euro: Cluj-Napoca – Berlin, București – Roma, București – Salonic, de la 31 de euro, București – Nisa, de la 32 de euro, București – Malta, de la 34 de euro, București – Napoli și București – Atena, de la 37 de euro, București – Catania, de la 40 de euro. Pentru cele mai scumpe destinații europene, prețurile de Ieftinuarie sunt sub 100 de euro: Timișoara – Barcelona și București – Madrid, de la 58 de euro, Cluj-Napoca – Lisabona, de la 68 de euro, București – Sevilla, de la 77 de euro, București – Antalya, de la 91 de euro.

Mai mult decât atât, sunt și câteva destinații mai puțin populare în rândul turiștilor, dar spre care există zboruri la prețuri accesibile de Ieftinuarie, astfel că pot fi o idee bună pentru cei care doresc să exploreze locuri noi: București – Tirana, zboruri de la 27 de euro, Cluj-Napoca – Basel, zboruri de la 32 de euro, București – Lyon, zboruri de la 34 de euro, București – Oslo, zboruri de la 41 de euro, Cluj-Napoca – Alicante, zboruri de la 64 de euro, București – Sevilla, zboruri de la 77 de euro.

Prețurile pentru biletele achiziționate de Ieftinuarie sunt, în medie, cu până la 60% mai ieftine decât prețurile medii ale biletelor în restul anului.

Beneficiile zborurilor rezervate în campania Ieftinuarie

Ieftinuarie este deja considerat Black Friday-ul călătoriilor cu avionul, fiind cea mai ieftină lună pentru a achiziționa bilete pentru întregul an, inclusiv pentru sezonul estival, când, de regulă, tarifele cresc considerabil. De altfel, călătorii pot profita din plin de prețurile reduse din ianuarie, pentru că, indiferent de schimbările care apar, fie din dorința pasagerilor sau determinate de factori externi, cu Vola.ro sunt acoperiți în orice situație.

Cu Vola, călătoriile sunt mult mai sigure datorită produselor Flex, care permite anularea sau reprogramarea în mod voluntar a călătoriei cu 24 de ore înainte de plecare cu garanția de a primi 90% din contravaloarea rezervării sau reprogramarea zborului în limita valorii inițiale a biletului, și Trip Protect, care asigură continuarea călătoriei prin găsirea unor alternative rapide de zbor la destinație, în cazul în care zborul pasagerului e anulat sau întârziat prea mult. Ambele servicii pot fi adăugate înainte de finalizarea rezervării.


Despre Vola.ro


Vola.ro deserveste persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: bilete de avion, hoteluri, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent-a-car. In ultimii ani, strategia Vola.ro s-a indreptat spre dezvoltarea unor servicii de calatorie unice, de tip fintech, menite sa protejeze clientii de incertitudinea din jurul calatoriilor. Fast Refund, trip Protect, Flex sunt produsele care permit recuperarea banilor in diferite situatii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302