Producătorii români de brânzeturi sofisticate prezenți la Revino Gourmet Show

Producătorii români de brânzeturi sofisticate prezenți la Revino Gourmet Show
person Horeca
access_time_filled

Brânzeturi precum celebrele specialități franțuzești, italienești sau elvețiene, gustoase și fine sunt acum și… made in România. Artizani din toată țara au învățat secretele gastronomiei din Europa de Vest și se mândresc acum cu sortimente făcute pe meleagurile autohtone.

Brânză maturată de tip brie, camembert, parmezan sau cu mucegaiuri nobile, dar și multe alte sortimente pot fi degustate într-un cadru elegant și profesionist în weekendul 21-23 octombrie în București, la salonul gastronomic Revino Gourmet Show, la Hotel Novotel, pe Calea Victoriei.

Zilele de sâmbătă și duminică sunt pentru publicul larg, iar luni este zi de business, dedicată exclusiv HoReCa și Retail.

Tot la salonul gastronomic Revino Gourmet Show își dau întâlnire în această ediție și alte zeci de producători români de:

  1. Vinuri excelente, românești, făcute în cramele locale, care se pot degusta alături de brânzeturi. Iar specialiștii pot sfătui și cum să fie combinae platourile fine cu băutura potrivită;
  2. Specialități din carne, și ele excelente pentru un platou copios;
  3. Delicatese tartinabile dulci sau sărate;
  4. Bere, cafea și spirtoase artizanale.

Costul unui bilet este de 90 de lei pe zi, iar în această taxă se pot degusta toate produsele de la peste 40 de standuri. Pe lângă toate acestea, se organizează masterclassuri educative cu asocieri tematice de brânză cu vin.

Proiectele Revino Gourmet și CrameRomania.ro au ca scop promovarea producătorilor români. Și noi facem produse premium! Și noi suntem buni la asta! Și vrem s-o dovedim!

Accesul jurnaliștilor și al reprezentanților HoReCa, retail și băcănii este GRATUIT, pe baza legitimației sau pe baza invitației.

Site oficial eveniment: http://www.gourmetshow.revino.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302