Pullman Bucharest World Trade Center lansează La Galette | Sweet and Meet

Pullman Bucharest World Trade Center lansează La Galette | Sweet and Meet
person Horeca
access_time_filled

Pullman World Trade Center Bucharest anunță deschiderea La Galette | Sweet and Meet, un spațiu care îmbină arta patiseriei franțuzesti cu o experiență culinară modernă. Proiectul își propune să devină una dintre destinațiile de top din București pentru mic dejun, brunch și prânz, adresându-se deopotrivă segmentelor corporate și lifestyle.

La Galette | Sweet and Meet are la bază principiile solide ale patiseriei franțuzești fine, care folosește ingrediente artizanale de calitate, rețete tradiționale, înnobilate de tehnici moderne de preparare. Printre cei care și-au lăsat amprenta pe experiența La Galette se numără Nicolas Vienne, Senior Director Operations F&B Premium Brands Europe and North Africa, în cadrul Accor, și Guillaume Vincheneux, Chef Pâtissier la Pullman Paris Montparnasse, fost mentor, în cadrul Școlii de Patiserie Alain Ducasse. Ambii au avut roluri esențiale în perioada de predeschidere, oferind consiliere în crearea meniului de mâncare și băuturi, echiparea bucătăriei, dotarea barului și pregătirea personalului. Cu o carieră impresionantă în patiseria de lux, cheful francez Guillaume Vincheneux a contribuit la transformarea viziunii într-o realitate gastronomică, atent pusă la punct. Alături de el, s-a implicat și Marian Oancea, Head Chef Pullman Bucharest World Trade Center, un profesionist cu peste 15 ani de experiență în bucătăria de top. El este cel responsabil pentru activitățile de zi cu zi La Galette.

Meniul La Galette include o varietate de deserturi artizanale și preparate inspirate din bucătăria franțuzescă, de la cele clasice, cum sunt celebrele croissante și omlete franțuzești, ouă Benedict, croque madame și French toast, până la preparate moderne precum New York Roll, Steak & Eggs sau cheeseburgerul signature al casei, înnobilat cu ingrediente bine alese. Printre atracțiile meniului se numără Salata Signature a Chefului, o combinație de ingrediente proaspete precum roșii suculente, brânză blu și piept de pui fraged, desăvârșită de un dressing pe bază de oțet balsamic. Pentru a completa experiența culinară, echipa La Galette a adăugat în meniu cafeaua de specialitate prăjită în București, de către Origo.

Designul localului, realizat în colaborare cu firma CUMULUS, este inspirat de naturalețea viziunii culinare. Spațiul este decorat în nuanțe calde de crem și maro, sugerând simplitatea și eleganța, cu jocuri de texturi și materiale fluide, care amintesc de aluatul care stă la baza experienței La Galette.

Despre Pullman
Pullman include peste 150 de hoteluri situate în destinații cosmopolite și pline de viață din întreaga lume. Parte din grupul Accor, lider global în industria ospitalității cu peste 5.700 de hoteluri în peste 110 țări, Pullman este și un brand inclus în ALL – Accor Live Limitless, un program de loialitate ce oferă acces la recompense exclusive, servicii premium și experiențe memorabile.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302