Tamashi Sushi & More se deschide în București în urma unei investiții de peste 150.000 de euro

Tamashi Sushi & More se deschide în București în urma unei investiții de peste 150.000 de euro
person Horeca
access_time_filled

Tamashi Sushi & More și-a deschis oficial ușile în centrul Capitalei, oferind iubitorilor de gastronomie o experiență culinară inedită, ce îmbină rafinamentul bucătăriei japoneze cu influențele gastronomiei sud-americane. Cu o investiție de peste 150.000 de euro, restaurantul mizează pe calitatea ingredientelor, inovație și sustenabilitate.


Tamashii” este un cuvânt japonez care înseamnă „suflet” sau „spirit”, iar Tamashi Sushi & More reflectă acest concept – dedicarea și pasiunea ce se regăsesc în fiecare preparat. „Atunci când am ales numele și conceptul restaurantului, mi-am dorit să ofer bucureștenilor mai mult decât preparate – o călătorie culinară care îmbină armonios tradiția japoneză cu inovația gastronomică. Pasiunea mea pentru bucătărie și cultura japoneză se reflectă în fiecare detaliu, iar dorința noastră este ca fiecare vizită să fie o experiență memorabilă. Respectăm ingredientele, iubim procesul de gătit și ne dorim să spunem povești prin mâncarea pe care o pregătim”, spune Chef Constantin Ieșeanu, fondatorul Tamashi Sushi & More.


Cu peste 10 ani de experiență în restaurantele de top din Soho, Londra, Chef Constantin aduce la Tamashi Sushi & More o filozofie culinară axată pe echilibru, inovație și sustenabilitate. Meniul său celebrează diversitatea printr-o combinație între sushi-ul autentic, ramen, yaki soba și preparatele Nikkei, unde tehnicile japoneze sunt reinterpretate printr-un mix de arome exotice și ingrediente locale.
Pentru a-și consolida poziția pe piață și a răspunde cererii crescânde pentru preparate fusion, Tamashi Sushi & More are în plan extinderea meniului cu noi creații inspirate din bucătăria Nikkei. Pe lângă sushi și preparatele japoneze clasice, restaurantul va introduce opțiuni inovatoare, combinând ingrediente premium și tehnici moderne de gătit.


Totodată, investițiile în echipamente de ultimă generație și în formarea echipei sunt prioritare pentru asigurarea unui standard ridicat al preparatelor și experienței clienților. În perioada următoare, Tamashi Sushi & More va continua să investească în dezvoltarea forței de muncă, punând accent pe perfecționarea tehnicilor culinare și promovarea unui mediu de lucru orientat spre excelență.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302