Operatorul de restaurante AmRest finanțează platforma Glovo
Platforma Glovo, proaspăt lansată și pe piața din România în luna mai a acestui an, anunță expansiunea business-ului prin investiția de 115 milioane de euro primită în…
Citeste mai mult
Platforma Glovo, proaspăt lansată și pe piața din România în luna mai a acestui an, anunță expansiunea business-ului prin investiția de 115 milioane de euro primită în…
Citeste mai mult
Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, continuă extinderea rețelei Taco Bell în România, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant al…
Citeste mai mult
Cel mai mare lanț de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspirație mexicană, Taco Bell, pregătește deschiderea celui de-al treilea restaurant din România, în…
Citeste mai mult
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a lansat luni, 25 iunie, la Constanța, "Comandamentul Sezon Estival 2018". Astfel, în perioada 25 iunie - 2 septembrie…
Citeste mai mult
Alfredo Seafood, una dintre cele mai importante mărci din România sub a cărei denumire sunt importate și distribuite produse din pește și fructe de mare, a investit…
Citeste mai mult
Compania Premier Restaurants are un plan ambițios de dezvoltare a lanțului de restaurante McDonald’s în țara noastră, astfel că, în perioada următoare, 1.000 de locuri de muncă…
Citeste mai mult
Meniul este fără doar și poate cartea de vizită a unui restaurant, iar scopul oricărui chef și operator de restaurante este ca meniul în care își transpune…
Citeste mai mult
După “lupte seculare care au durat mai multe luni”, ți-ai văzut „visul cu ochii”: ți-ai deschis propriul restaurant, cafenea sau ceainărie, pe Lipscani sau într-o zonă cât…
Citeste mai mult
„Arena Bucătarilor”, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei, și-a desemnat cei 8 finaliști, în urma semifinalelor regionale care s-au desfășurat pe 19…
Citeste mai mult
Grupul City Grill a investit 300.000 euro în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș de pe malul lacului Herăstrău, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu. Cu o suprafață…
Citeste mai mult