Asigură-i meniului tău vizibilitatea de care are nevoie

Asigură-i meniului tău vizibilitatea de care are nevoie
person Horeca
access_time_filled

Meniul este fără doar și poate cartea de vizită a unui restaurant, iar scopul oricărui chef și operator de restaurante este ca meniul în care își transpune viziunea culinară să fie apreciat de clienți și profitabil. însă a avea un meniu bine întocmit nu este de ajuns, este necesar ca acest meniu să fie promovat adecvat și să “intre” în câmpul vizual al consumatorilor. Iar aici intervine importanța semnalizării meniului.

suportmeniu

De mare ajutor pentru restaurante în acest sens sunt display-urile și suporturile pentru meniu, care asigură vizibilitatea de care are nevoie un meniu de restaurant. Acestea sunt o formă de semnalizare ideală pentru unități HoReCa precum restaurante, cafenele, cofetării, puburi ș.a. și sunt indicate în special în zonele pietonale cu multe restaurante și terase, făcând mai ușoară și chiar influențând decizia clienților pentru un local sau altul.

Pro Sign Factory oferă operatorilor HoReCa o gamă remarcabilă de soluții moderne și elegante pentru afișarea meniului, atât pentru exterior cât și pentru interior.

semnalizaremeniu

Display-urile și stand-meniurile oferite de Pro Sign Factory pot fi montate pe perete, de sine stătătoare, sau pot fi cu bază și picior. Aceste display-uri sunt în general luminate, pentru a spori vizibilitatea meniului și pentru a capta atenția consumatorilor. Display-urile sunt disponibile în mai multe modele, finisări (lemn, inox) și formate, pentru afișarea unei pagini A4, două, 3, 4 sau chiar 6A4. Stand/suportul meniu permite afișarea meniului în format original și chiar răsfoirea lui. Arată elegant și este un produs de calitate.

semnalizarerestaurant

Nu uita: afișarea meniului este o investiție înțeleaptă pentru a promova oferta culinară a restaurantului, barului sau cofetăriei tale, dar și pentru a semnaliza diverse promoții sau informații generale.

prosignfactory

Advertorial apărut în ediția 87 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302