Află cele mai bune soluții pentru afacerea ta la SME’s How To

Află cele mai bune soluții pentru afacerea ta la SME’s How To
person Horeca
access_time_filled

Esti manager, antreprenor sau ai propria afacere? Află care sunt cele mai bune instrumente de eficientizare a afacerii tale, pe 26 mai la SMEs HOW TO. Cititorii HORECA beneficiază de 10% discount din taxa de participare.

Pentru al doilea an la rând, publicația Business Review organizează SME’s How To, un eveniment dedicat sectorului IMM. Ca și la prima ediție, evenimentul își propune să furnizeze managerilor, antreprenorilor, celor care detin o afacere sau sunt interesați să investească, informații proaspete și relevante pentru sectorul IMM-urilor.

Accesul la finanțare, birocrația și lipsa unor programe de sprijin reprezintă doar câteva dintre provocările cu care se confruntă proprietarii de afaceri mici și mijlocii. Află care sunt cele mai bune modalități de finanțare a afacerii tale și soluții moderne de reducere a costurilor. Află, de asemenea cum poți accesa fonduri europene sau burse guvernamentale create special pentru IMM-uri.

smeshowto

A doua sesiune de discuții va pune la dispoziția participanților informații despre cele mai eficiente resurse de eficientizare a afacerilor: marketing, IT&C, fiscalitate și educație.

Evenimentul reunește antreprenori, reprezentanți ai Guvernului și organizații de suport pentru IMM-urile din sectorul public și privat. Alături de ei se vor afla și alte organisme intermediare de suport ce vor oferi din energia și ideile lor despre cum se poate îmbunătăți mediul antreprenorial din România.

Înscrie-te online la eveniment completând formularul de înregistrare, aici – http://goo.gl/7c3kw0 sau scrie un email pe events@business-review.ro. Folosește codul de discount „horeca” pentru a beneficia de 10% reducere din taxa de participare.

Descoperă agenda completă a evenimentului – subiecte de discuție propuse și vorbitori invitați accesând http://business-review.eu/br-events/.

Evenimentul are loc pe 26 mai la hotel Howard Johnson, sala Platinum. Înregistrarea participanților se face începând cu ora 08.30 iar prima sesiunea de discuții va începe la ora 09.00.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302