Alexandrion Group a finalizat achiziția Halewood

Alexandrion Group a finalizat achiziția Halewood
person Horeca
access_time_filled

 achizitiehalewoodalexandrionAlexandrion Group a anunțat finalizarea tranzacției cu grupul englez Halewood International Holding PLC pentru achiziția a șase noi companii din domeniul producției de vin din România. 

în urma tranzacției, Alexandrion Group devine unul dintre cei mai puternici și competitivi jucători de pe piața românească de vinuri și băuturi spirtoase.

Grupul Halewood, prezent în România din 1987, și-a dezvoltat un portofoliu de înaltă calitate de vinuri premiate, printre care și spumantul Rhein, băutură oficială a Casei Regale. 

Odată cu achiziția celor șase companii, echipei Alexandrion Group i se alătură alți 200 de angajați, preluând unul dintre jucătorii aflați în top 10 producători de vinuri din România și al doilea cel mai mare exportator de vinuri. Halewood deține peste 200 de hectare de viță de vie și produce circa 5 milioane de litri de vin anual. De asemenea, odată cu achiziția business-urilor de vinuri, Alexandrion Group a preluat hotelul Rhein din Azuga, precum și Conacul Urlățeanu.

Alexandrion Group a devenit astăzi (14 iunie a.c., n.r), oficial, unul dintre cei mai mari jucători ai industriei românești, cu un portofoliu premium, produse și servicii de cea mai înaltă calitate, cu care poate accesa cu mândrie orice piață internațională. Am implementat de-a lungul timpului o strategie curajoasă, bazată pe investiții sustenabile pentru România și pentru consumatorii români. Așa cum am mai spus, suntem o companie cu tradiție, extrem de atentă și selectivă cu brandurile pe care le adăugăm în portofoliul nostru. Avem încredere în calitatea dovedită în timp de Halewood și suntem încântați să le oferim acum consumatorilor noștri o selecție de vinuri premiate”,  a declarat Nawaf Salameh, Chairman al Alexandrion Group.

în urma achiziției, Alexandrion Group plănuiește inclusiv investiții viitoare în direcția creșterii celor șase companii, care le va asigura o dezvoltare constantă și sustenabilă pe piață. 

Grupul Alexandrion este liderul industriei de băuturi spirtoase din România, cu un portofoliu important de branduri care acoperă toate segmentele pieței. Achiziția celor șase companii din cadrul Halewood aduce plus valoare grupului și reprezintă o nouă etapă în strategia de dezvoltare și extindere pe plan local și internațional.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302