Antoneta Galeș devine vocea Selgros

Antoneta Galeș devine vocea Selgros
person Horeca
access_time_filled

antonetagalesselgrosÎncepând din luna septembrie, Antoneta Galeș este directorul de comunicare și dezvoltare organizațională Selgros România. Va stabili strategia de comunicare, va coordona relația companiei cu media și va fi purtătorul de cuvânt al companiei.

Doamna Galeș a participat la dezvoltarea companiei încă de la intrarea acesteia pe piața din România și a fost partenerul strategic al consiliului de administrație ca director de resurse umane și dezvoltare în perioada 2000-2014. După o pauză de un an, doamna Galeș revine pentru a dezvolta și implementa direcțiile strategice și comunicarea atât în interiorul cât și în exteriorul companiei și pentru a crește notorietatea brandului.

Antoneta Galeș va coordona alinierea strategiilor pentru oamenii din organizație cu strategiile de business, va avea un rol activ în modelarea strategiei organizației pentru creșterea competitivității în piață, va contribui la crearea de soluții inovative și va coordona politicile de dezvoltare pentru atingerea potențialului maxim, creșterea angajamentului și motivarea oamenilor din companie, se precizează într-un comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302