BECK’S aduce în România patru tipuri de bere inspirate din locurile deosebite ale lumii

BECK’S aduce în România patru tipuri de bere inspirate din locurile deosebite ale lumii
person Horeca
access_time_filled

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atmosfera începuturilor fabricării berii și din locurile deosebite ale lumii: Beck’s 1873 Pils, Beck’s Pale Ale, Beck’s Amber Lager și Beck’s Red Ale. Noile beri Beck’s din colecția Taste The World surprind atât prin gustul distinct, precum și prin sursele lor de inspirație.

„Prin această lansare, ne-am dorit să aducem experiența berii din 4 colțuri ale lumii: de la peisajele calde și spiritul liber al Australiei, la atmosfera începuturilor berii în Germania, de la tărâmurile pitorești și caracterul puternic al Marii Britanii, până la nuanțele roșcate ale Irlandei. Noile specialități Beck’s reprezintă o incursiune senzorială – 4 gusturi, 4 tipuri de hamei care contribuie la caracterul deosebit al fiecarui tip de bere”, a declarat Mihaela Curcudel, Associate Brand Manager.

4beribecks

Cele patru beri din colecția Taste The World iau tot ce mai bun din regiunile din care se inspiră și le combină în gusturile pline de aromă și savoare: 

•    Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct din rețeta din anul 1873 făurită în Germania și păstrează prospețimea tradițională cu 100% hamei aromatic.
•    Beck’s Pale Ale, bere de tip ale cu 6,3% ABV, are o rețetă inspirată din Marea Britanie și convinge prin gustul puternic, aromat de hamei și cu o notă fructată.  
•    Beck’s Amber Lager, bere lager cu 5,7% ABV, vine cu un gust plin și plăcut de malț, aromat, blând, exact ca stilul de viață australian.
•    Beck‘s Red Ale, bere de tip ale cu 4,5% ABV, are o aromă puțin condimentată, inconfundabilă, inspirată de Irlanda, cu o notă intensă de malț ce completează gustul și desăvârșește.

Cele patru sortimente de Beck’s din colecția Taste The World pot fi găsite la raft începând cu această săptămână.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302