Descoperă soluții complete pentru viitorul în retail și industria HoReCa, la Expo Shop 2019

Descoperă soluții complete pentru viitorul în retail și industria HoReCa, la Expo Shop 2019
person Horeca
access_time_filled

Expo Shop – singurul eveniment din România și din sud-estul Europei dedicat industriei de retail –  revine cu o nouă ediție de amploare. între 9 și 11 octombrie, cei mai renumiți producători și distributori internaționali de soluții complete pentru retail și-au dat întâlnire în pavilionul C1 de la Romexpo să prezinte tehnologii și echipamente de ultimă oră.

Expoziție B2B unică, organizată de Euroexpo și Romexpo în parteneriat cu revista retailFMCG.ro și Camera de Comerț și Industrie, Expo Shop este locul în care puteți experimenta LIVE cele mai noi tendințe din retail și ocazia ideală pentru stabilirea a noi parteneriate de afaceri.

expo shop 1

în cadrul Expo Shop 2019 puteți testa tehnologii de ultimă oră pentru industria HoReCa, precum “Imperial Bar & Restaurant”, program dedicat tuturor activităților unui bar sau restaurant, care simplifică munca angajaților și creste satisfacția clientilor, conectând între ele toate părțile unui local. Programul urmăreste întreg parcursul produselor, de la stadiul de materie primă până la livrarea comenzilor, oferind soluții pentru toate etapele activității.

Și asta nu este tot. Doar la EXPO SHOP 2019 veți putea descoperi într-un singur loc: mobilier de magazine și sisteme de montare a produselor, sisteme de dispunere și comunicare vizuală, echipamente fiscale, sisteme de cântărire, măsură și control, sisteme de etichetare și marcare produse la raft, sisteme de iluminare, de refrigerare sau de securitate, pop marketing, software și tehnologii de retail, echipamente și servicii de curățenie, soluții de marketing experiențial, echipamente pentru cash management, precum și echipamente pentru self-service și self-checkout.

EXPO SHOP 2019 prezintă și două evenimente interactive care vă vor pune la curent cu cele mai noi tendințe din retail: Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions și Conferința Francize la Raft. Ambele evenimente vor avea drept speakeri manageri de top din companii renumite la nivel internațional.

expo shop 2

în plus, pe parcursul celor trei zile de expoziție, aveți oportunitatea să pășiți în Magazinul Viitorului. într-o zonă special amenajată, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, denumită sugestiv “Future Store”, vor fi expuse tehnologii și servicii de ultimă ora din industria de retail.

Pentru acces rapid la Expo Shop 2019, vă invităm să vă preînregistrați pe site-ul oficial al expoziției, www.expo-shop.ro.

Save the date:
9 – 11 Octombrie 2019 | Romexpo, Pavilion C1

Program vizitare:
9 – 10 Octombrie, de la 10.00 la 18.00
11 Octombrie, de la 10.00 la 16.00.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302