Elle & Vire Professionnel® are un nou distribuitor de la 1 ianuarie 2024

Elle & Vire Professionnel® are un nou distribuitor de la 1 ianuarie 2024
person Horeca
access_time_filled

Delaco Distribution SA, parte a grupului francez Savencia Fromage & Dairy, preia distribuția brandului de lactate premium Elle & Vire Professionnel® în România, începând cu 1 ianuarie 2024. În plan local, Elle & Vire Professionnel® are ca ambasador pe Lady Chef Cofetar Ana Consulea.

Elle & Vire Professionnel® își are rădăcinile în Normandia (Franța), un terroir de excepție, cunoscut în întreaga lume pentru pajiștile sale și calitatea laptelui. Brandul fondat în 1945 este astăzi prezent în peste 120 de țări de pe 5 continente și se diferențiază pe piața internațională prin produse de calitate premium, atenția specială acordată relației cu fermierii, condițiilor de creștere a animalelor, dar și prin inițiativele de educare și formare a talentelor în domeniul gastronomiei și cofetăriei. De peste 40 de ani, Elle & Vire Professionnel® construiește o relație bazată pe încredere cu Chefi și profesioniști din industrie ghidați de Excelență.

„Ne bucurăm că Elle & Vire Professionnel® ne-a încredințat această misiune. Noi am fost cunoscuți multă vreme doar pentru brandurile din retail, însă în ultimii ani am construit o echipă de Food Service puternică. Peste o treime din businessul nostru este în segmentul Food Service şi deservim peste 3000 de clienți din toate zonele țării. Focusul este pe consolidarea relațiilor construite în acest sector, dar și pe creștere, printr-o ofertă completă de produse, inspirație și training. Pentru a fi mai aproape de clienţii din Food Service, am dezvoltat și un studio de gătit în București, unde testăm o serie de rețete împreună cu clienții și unde organizăm traininguri pentru bucătari şi echipa proprie”, a spus Daniela Dumitrașcu, Director de Marketing Delaco.

Primul cofetar român care a devenit Brand Ambassador Elle & Vire Professionnel®

În 2021, Ana Consulea, Chef Cofetar și antreprenor, fondatoare a braseriei-cofetărie Zexe Braserie și a gelateriei Zelato și deținătoare a titlului „Pastry Chef of the Year”, acordat de prestigiosul ghid galben Gault & Millau, s-a alăturat echipei de ambasadori Elle & Vire Professionel®, devenind primul cofetar român cu acest statut selectat de compania franceză.

Programul de ambasadori, fondat și susținut de Maison de l’Excellence Savencia, condusă de doi Chefi executivi renumiți, Nicolas Boussin și Sébastien Faré, este una dintre inițiativele marcante ale brandului de a crea o comunitate globală de Chefi.

Din programul de Brand Ambassadori fac parte 25 Chefi Cofetari renumiți la nivel internațional, printre care Chefii francezi Frédéric Cassel, Yann Brys (cel mai bun patiser-artizan din Franța – Meilleur Ouvrier de France), Jean-Baptiste Lavergne Morazzani (care la 23 de ani a primit o stea Michelin), și Étienne Leroy, câștigător al Campionatului Mondial de Cofetărie, iar programul este în continuă dezvoltare.


Despre Delaco Distribution
Grupul francez Savencia Fromage & Dairy, este producător de specialități de brânzeturi si are în portofoliu, pe lângă brandurile Elle & Vire şi Elle & Vire Professionnel, brandurile de specialitati din branza Ile de France, Saint Agur, Caprice des Dieux, Coeur de Lion, dar şi brandurile de ciocolată din categoria super premium Valhrona și Weiss, utilizate de ciocolatieri de lux din întreaga lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302