IMM ReStart

IMM ReStart
person Horeca
access_time_filled

immrestartoradeaConsultanță de afaceri oferită gratuit antreprenorilor și managerilor la IMM ReStart, Brașov

Cel de-al 3-lea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marți, 20 mai 2014 în Brașov – Hotel Kronwell.

Evenimentul reunește experți, traineri și manageri specializați în identificarea celor mai eficiente soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor și își propune să vină în ajutorul antreprenorilor care caută sfaturi practice, informații actualizate și servicii de consultanță pentru stimularea afacerilor.

După o lungă perioadă de stagnare, economia românească a înregistrat anul trecut o creștere de 3,5%, iar previziunile pentru 2014 sunt optimiste. În acest context, IMM-urile joacă un rol cheie în accelerarea procesului de ascensiune economică.

Brașov s-a aflat în 2013 în topul primelor zece județe din punct de vedere al dinamicii privind înmatriculările de noi întreprinderi mici și mijlocii, cu aproape 3.500 de firme înființate, în creștere cu peste 6% comparativ cu anul precedent, potrivit statisticilor Oficiului Național al Registrului Comerțului. O evoluție pozitivă se remarcă și în privința numărului total al firmelor din județ care și-au suspendat activitatea anul trecut, acesta diminuându-se cu aproape 23% față de 2012, la 1.123 de firme. Pe de altă parte însă, numărul firmelor radiate a crescut cu peste 27% față de 2013, la 2.995 de firme ” județul Brașov înregistrând din acest punct de vedere una dintre cele mai ridicate dinamici.

Prin evenimentul IMM Restart, ne dorim să oferim antreprenoriatului din Brașov și din județele învecinate acces la un pachet complet de informații, suport și servicii de consultanță din partea unor experți din cele mai importante companii din țară. Cu un concept pe care l-am dezvoltat și perfecționat pe parcursul ultimilor cinci ani, evenimentele centrate pe soluții pentru IMM-uri sunt o sursă puternică de idei constructive, cu un grad ridicat de aplicabilitate în activitatea antreprenorială. Ne dorim ca și la Brașov, un județ cu o masă importantă și foarte activă de întreprinderi mici și mijlocii, evenimentul să genereze un dialog constructiv și util participanților„, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

IMM ReStart este mai mult decât o conferință, oferind o abordare inovativă conceptului de eveniment de afaceri, prin integrarea a patru componente complementare: consultanță specializată, resurse dedicate dezvoltării unei companii, training de motivare și dezvoltare personală și întâlniri private cu specialiștii invitați.

Printre invitații care vor lua cuvântul la conferința de la Brașov se numără reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din România, precum Gabriel Sincu, Tax Executive Director și Elena Badea, Marketing Director – EY România, Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii, Roxana Mosneanu, Director Regional Allianz-Tiriac Asigurări, Daniela Pana, Country Leader SAS Romania, Magda Popescu, Outside Counsel BSA | The Software Alliance, Diana Rosetka, Managing Partner Achieve Global si Dumitru Ion, CEO Kompass Romania.

Ca un element de noutate, IMM ReStart oferă participanților posibilitatea de a sta de vorbă într-un cadru privat cu reprezentanții Bursei de Valori București, BCR Pensii, EY România sau BSA | The Software Alliance, ocazie cu care pot beneficia de servicii personalizate de consultanță gratuită, adaptate specificului activității sau companiei lor.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă.

Proiectul va continua anul acesta cu noi conferințe în Constanța (iunie), Cluj (septembrie), Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie). Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și înscrieri puteți accesa site-ul oficial al evenimentului https://doingbusiness.ro/.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302