Le 5 Stagioni, brandul morarilor Agugiaro&Figna Molini dedicat universului pizzei

Le 5 Stagioni, brandul morarilor Agugiaro&Figna Molini dedicat universului pizzei
person Horeca
access_time_filled

Adv pizza 2Le 5 Stagioni nu este doar o linie completă dedicată universului pizzei, ci este prima linie de făinuri și amestecuri speciale, născută în Italia și studiată îndelung pentru a fi folosită de maeștri pizzari. Această gamă spune inclusiv povestea modului în care grupul din care face parte, Agugiaro & Figna Molini, își desfășoară activitățile, respectiv cu pasiune, angajament si cercetare continuă, dedicandu-se studiului și revoluționării domeniului artei albe, prin dezvoltarea de idei inovative.

Le 5 Stagioni este o linie concepută, studiată și propusă specialiștilor din domeniu, prin care se garantează o gamă de soluții complete pentru orice tip de prelucrare. Calitățile acesteia sunt recunoscute în întreaga lume: de la făinurile potrivite pentru prelucrările îndelungate la cele pentru aluaturi directe, de la amestecurile de cereale la produsele fără gluten, de la drojdia de bere la drojdia de bază uscată, de la făinurile integrale, tip 1 și tip 2, pentru cei care caută arome și gusturi rustice mai intense, la referințele biologice obținute din boabele cultivate în mod sustenabil.

Pentru a cunoaște gama de făinuri care alcătuiesc această linie, oricine trebuie să fie gata să parcurgă o călătorie prin gusturi intense și arome neașteptate, experimentând posibilitatea de a încerca și lucra cu făinuri și amestecuri speciale, care au o capacitate de producție diferită, dar care sunt întotdeauna în măsură să uimească și să satisfacă nevoile celor care lucrează cu pizza.

Advertoial pizza noiembrie 1Linia Le 5 Stagioni este formată din 5 linii:
*Gama Făinuri, formată din 5 referințe istorice (La Nazionale, La Rinforzata, La Superiore, La Oro, La Manitoba), Gama Napoletană (Verde și Rossa), Gama Biologică (Vivace și Integrale), Gama Rustică (Făină de tip “1” măcinată pe piatră și integrală);
*Gama Specialități, cu Gama Complementară (Grano Franto și Nucleo Pizza Rustica), Gama Fără Gluten (Gluten Free), și Gama Produse Asociate (Pasta Fresca și Semola rimacinata);
*Amestecurile, care se împart în Amestecuri cu Utilizare Multiplă (Pizzasoia, Pizzadelight, Pizza&tradizione, Non solo Grano) și Amestecuri Specifice (Ciabatta Romana, Pizza Teglia și Pizza&tradizione Roma);
*Gama de Produse Originale (Semina e Mora), cu Gama de Drojdii (Naturkraft și Naturkraft Verace, Lemady și Drojdie de bere uscată și Drojdie de bere instantanee);
*Gama de Pulberi (Pulbere pentru pizza, făină de grâu dur concepută ca un praf pentru blatul de pizza).


Le 5 Stagioni este un brand al morarilor Agugiaro&Figna care au implementat un sistem de calitate certificat UNI EN ISO 9001:2008. în plus, fiecare produs este certificat conform standardului UNI EN ISO 22005:2008, care garantează calitatea produselor grupului.

Compania este certificată conform standardului BRC (GLOBAL STANDARD for FOOD SAFETY – Standardul Global pentru Siguranță Alimentară). Acest standard reprezintă șansa de a demonstra angajamentul continuu al companiei față de siguranță, calitate și respectarea reglementărilor din sectorul agroalimentar.

Agugiaro&Figna Molini are o istorie îndelungată. Uniunea, respectul și cercetarea au inspirat dintotdeauna activitatea și identitatea companiei, care își propune să producă făinuri și amestecuri speciale excelente, de cea mai înaltă calitate. O istorie plină de legături, care își are rădăcinile în valorile companiei, ce au la bază munca de zi cu zi.
Din uniunea celor două familii cu tradiție în arta morăritului – Molino Agugiaro, fondată în 1831 la Curtarolo (Padova) și Molino Figna, fondată în 1874 în Valera (Parma) – în 2003 s-a născut Agugiaro&Figna Molini S.p.a.
Sustenabilitatea și protejarea biodiversității reprezintă valorile fundamentale ale „activității companiei”: un pact etic cu mediul înconjurător, pentru a da înapoi naturii alegeri inovatoare benefice tuturor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302