Mercedes-Benz Sprinter, soluția perfectă pentru afacerea ta

Mercedes-Benz Sprinter, soluția perfectă pentru afacerea ta
person Horeca
access_time_filled

Cmercedesbenzsprinterpretonsiderat cel mai economic autovehicul comercial din clasa sa, Mercedes-Benz Sprinter vine cu un nou pachet financiar. Sprinter furgon 313 poate fi achiziționat de la Centrele Autorizate Mercedes-Benz la doar 25 499 euro + TVA, cu 5% avans și 3,95% dobândă pentru un an sau 6,95% dobândă pentru doi – cinci ani, prin Mercedes-Benz Financial Services. De asemenea, Sprinter șasiu 313 CDI poate fi achiziționat la 21 999 euro + TVA. Ambele modele beneficiază de garanția ExtendPlus, trei ani fără limită de kilometri.

Modelele Sprinter șasiu și furgon au fost create de dezvoltatorii Mercedes-Benz pentru a veni în întâmpinarea diversității cerințelor potențialilor clienți. Astfel, șasiul cu cadru normal sau coborât, cabina simplă sau dublă, cele șase variante de ampatament, dotările opționale, masa maximă admisă de la 3,0 până la 5,0 t și sarcina utilă de până la 2750 kg reprezintă varietatea de opțiuni care sunt puse la dispoziția celor care aleg modelul Mercedes-Benz Sprinter, ca soluția perfectă pentru afacerea lor.

Sprinter furgon stabilește standardele pentru capacitatea de încărcare, de aceea se pretează activităților de transport al echipamentelor grele și voluminoase. Datorită celor 4 lungimi ale caroseriei și plafonului supraînălțat, Sprinter are un volum de încărcare de până la 17 m³ și o sarcină maximă de 2710 kg.

Printre primele caracteristici care impresionează la Mercedes-Benz Sprinter iese în evidență flexibilitatea, datorată soluțiilor extrem de bine gândite pentru o mare varietate de domenii de activitate. În acest sens, Sprinter-ul stabilește din nou standardele pentru clasa sa, prin detalii ce țin de cadrul robust pentru diverse carosări, disponibilitatea opțională cu preinstalare pentru autobasculantă, locurile pentru până la șapte persoane, cabina dublă standard pentru patru uși, suprafața de încărcare pentru paleți de la 4,3 la 8,7 m² și pneurile super-single care asigură mai mult spațiu.

O altă trăsătură remarcabilă a modelului Sprinter este dinamica specifică autovehiculelor Mercedes-Benz. Datorită tehnologiei sale de ultimă generație, motoarelor performante și designului inteligent, Sprinter impulsionează pentru afacerile diverse orice tip de activitate în care este implicat. În plus, economia reprezintă una dintre caracteristicile care stau la baza succesului modelului Sprinter, acordându-se atenție atât aspectelor financiare, cât și protecției mediului. Filtrul de particule diesel, benzile din cauciuc pentru prevenirea deteriorărilor minore și intervalele lungi între revizii vin în întâmpinarea succesului fiecărui întreprinzător. De asemenea, pentru autovehiculele cu motor diesel CDI cu 4 cilindri și sistem de transmisie manuală, este disponibil, ca dotare opțională, avantajosul sistem ECO start/stop.

mercedesLa lista de beneficii se adaugă siguranța și confortul specifice Mercedes-Benz, două motive esențiale pentru care orice antreprenor poate alege modelul Sprinter drept partenerul de încredere pe care se poate baza în orice situație. Datorită multiplelor dotări de siguranță pasivă și activă, dar și a habitaclului său, Mercedes-Benz Sprinter este unul dintre autovehiculele care impun standardele în ceea ce privește transformarea oricăror călătorii și transporturi zilnice într-o experiență sigură și confortabilă.

Mai multe informații despre oferta Mercedes-Benz Sprinter sunt accesibile online la: www.media.daimler.com și www.mercedes-benz.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302