METRO invită antreprenorii să participe la “Ziua Micilor Afaceri”

METRO invită antreprenorii să participe la “Ziua Micilor Afaceri”
person Horeca
access_time_filled

ziuamicilorafacerimetroFie că este vorba despre o cafenea, o pensiune de familie, un magazin non-stop sau o grădiniță, milioane de oameni vizitează micile afaceri private unde se simt mai mult decât bineveniți în fiecare zi. Pentru a aduce un tribut dăruirii cu care proprietarii de afaceri își desfășoară activitatea zilnică, METRO Cash & Carry a stabilit o zi specială în onoarea realizărilor acestora: “Ziua Micilor Afaceri”, sărbătorită pe data de 11 octombrie 2016, în 25 de țări – cu participarea a milioane de afaceri, clienți și cu oferte speciale. Toți proprietarii de afaceri sunt invitați să participe, prin înregistrarea la www.ziuamicilorafaceri.ro, precum și să creeze oferte speciale pentru Ziua Micilor Afaceri.

în fiecare zi, milioane de antreprenori devotați, din întreaga lume, aduc dinamism în viețile noastre, prin intermediul ideilor lor unice care vin în întâmpinarea nevoilor noastre”, afirmă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România. „Ei reprezintă motorul social și economic al comunităților noastre, furnizând servicii esențiale și oferind milioane de locuri de muncă oamenilor din întreaga lume. Prin această zi specială, la METRO, dorim să ne exprimăm admirația și recunoștința pentru micile afaceri de pretutindeni”, adaugă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România.

Anul acesta METRO sărbătorește Ziua Micilor Afaceri pe 11 octombrie 2016, în toate cele 25 de țări în care METRO Cash & Carry operează, mizând pe participarea a peste 21 de milioane de proprietari de afaceri. Compania intenționează să o transforme într-un eveniment global anual, programat în a doua zi de marți a lunii octombrie.

Evenimentul dorește să le ofere proprietarilor de afaceri atenția pe care aceștia o merită și sprijinul necesar pentru a construi rețele puternice împreună cu toți cei care le împărtășesc pasiunea. Ziua Micilor Afaceri aduce în prim-plan o diversitate de promoții, produse și oferte speciale, precum și multe alte surprize. în plus, proprietarii de afaceri vor crea și numeroase activități și evenimente inedite.

Ca lider al comerțului cu ridicata cu autoservire, METRO este mândră să fie asociată cu o zi care aduce proprietarii de afaceri și clienții împreună, contribuind, totodată, la promovarea micilor afaceri din întreaga lume,” afirmă Pieter Boone, CEO METRO Cash & Carry.

Platforma dedicată campaniei, disponibilă la www.ziuamicilorafaceri.ro, conține toate informațiile necesare, proprietarii de afaceri înregistrați putând beneficia gratuit de materiale promoționale puse la dispoziție pentru a-și sprijini propriile activități de marketing. Mai mult, participanții înscriși vor primi actualizări cu privire la ofertele speciale și  vor beneficia de cooperare din partea partenerilor și furnizorilor.

Compania vă invită să vizitați platforma campaniei disponibilă la www.ziuamicilorafaceri.ro sau www.metro.ro pentru mai multe informații și înregistrare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302