Operatorii horeca, atenționați cu privire la un produs de curățenie contrafăcut

Operatorii horeca, atenționați cu privire la un produs de curățenie contrafăcut
person Horeca
access_time_filled

SC PONS RO PRODCOM SRL, importator si producător de detergenți și produse de curățenie marca ASEVI – marcă înregistrată în România și la nivel european – semnalează apariția pe piață a produsului ASEVI PARDOSELI PORTOCALĂ 1L contrafăcut.

Produsul contrafăcut imită caracteristicile exterioare ale produsului original: culoarea sticlei, semnele grafice și textele de pe etichetă, precum și forma de ambalare, respectiv cutia de carton de 12 unități.

ASEVI PARDOSELI PORTOCALĂ 1L contrafăcut poate fi identificat prin următoarele detalii:

– Pe etichetă nu este tipărit numărul de lot

– Datele de identificare ale producătorului PONS QUIMICAS SL (Spania) și ale importatorului SC PONS RO PRODCOM SRL sunt scrise cu negru bolduit, în vreme ce produsul original are datele de identificare scrise cu albastru.

produscontrafacut2

în ceea ce privește compoziția produsului, rezultatele analizelor de laborator evidențiază diferențe majore între conținutul produsului contrafăcut și produsul original: densitate, pH, materie activă, aspect, culoare, parfum.

Pentru identificarea produsului contrafăcut, SC PONS RO PRODCOM SRL a înaintat sesizări către organismele competente, iar în urma controalelor efectuate de acestea a fost ridicat produsul contrafăcut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L, din mai multe puncte en-gros de pe lângă București.

în continuare îi rugăm pe cei care identifică produsul contrafăcut ASEVI PARDOSELI PORTOCALĂ 1L să ne contacteze la office@ponsro.com și la următoarele numere de telefon: 021.334.55.81 și 0744.661.995.

Dorim să ne asigurăm clienții și partenerii de faptul că prioritatea SC PONS RO PRODCOM SRL este să dezvolte și să ofere produse de calitate, detergenți și produse de curățenie, atât pentru uz casnic cât și profesional, prin continua modernizare a liniilor de producție și prin folosirea materiilor prime agreate la nivel European”, precizează compania într-un comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302