Parmafood Group Distribution aduce în Romania noul produs TABASCO® Sriracha Sos

Parmafood Group Distribution aduce în Romania noul produs TABASCO® Sriracha Sos
person Horeca
access_time_filled

Tabasco Sriracha 002începand din 1 noiembrie 2019, Parmafood Group Distribution aduce și în Romania noul produs TABASCO® Sriracha Sos. McIlhenny, producătorul celui mai cunoscut sos la nivel internațional, TABASCO® Sos, a lansat anul acesta una dintre cele mai populare combinații: TABASCO® & SRIRACHA.

în Insula Avery, Louisiana, locul de naștere a sosul TABASCO®, o echipă de experți condusă de membrii familiei McIlhenny a experimentat cele mai interesante combinații de ardei cu ingrediente natural, pentru a crea cel mai bun sos care să dea savoare mâncărurilor de zi cu zi.

TABASCO® Sriracha este un sos clasic thailandez în amestec cu clasicul sos TABASCO®, însă, într-un echilibru perfect de aromă, gust și miros!

TABASCO® Sriracha își obține aroma și iuțeala de la ardeii Red Jalapeño în amestec cu sosul de ardei învechit în baricuri la care sunt adăugate condimentele tipice Thai, specifice sosului Thailandez Sriracha.

Rezultatul este un sos gros, dulce și ușor picant, cu aromă exotică, care, spre deosebire de alte sosuri populare sriracha, nu conține conservanți.

Se recomandă în asociere cu orice mâncare asiatică însă este excelent pentru burgeri, cartofi prăjiți, carne de orice tip, mâncăruri pe bază de orez, dipping pe bază de maioneză.

Știai că:

  • Sriracha este un tip de sos originar din Thailanda.
  • Rețeta tradițională de Sriracha conține ardei chili, oțet, usturoi, zahăr și sare.
  • Sriracha a devenit unul dintre cele mai populare sosuri în ultimii 3 ani
  • în Thailanda, Sriracha se folosește și în supe, noodles, gemuri sau bomboane. 
  • Ardeii din Sosul TABASCO® Sriracha sunt tocați cu mâna.
  • TABASCO® Sriracha Sos este foarte puțin iute, cu un scor de iuțeală între 1.000-3.000 de unități pe scara Scoville.

MCILHENNY COMPANY

Produsele brandului TABASCO® apartin Companiei McIlhenny, fondată în 1868 în Statele Unite ale Americii, statul Louisiana, pe domeniul din Avery Island. Până în prezent, compania a fost deținută de familia McIlhenny și a funcționat pe același loc încă de la început.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302